torstai 5. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivänä pyörähdellään myös muuallakin kuin linnan juhlissa

Perjantaina Rauman kauppaoppilaitoksella kohtaavat itsenäisyyspäivän kunniaksi FC Rauma sekä ESC. Molemmat joukkueet löytyvät toistaiseksi sarjataulukon häntäpäästä, joten pisteet tulevat kummallekkin tarpeeseen.

Häpeällisesti toisella jaksolla viime viikolla tampereella esiintyneet raumalaiset lähtevätkin otteluun tiukan treeniviikon jälkeen sisuuntuneina. Nähdyn kaltaiseen haluttomaan löysäilyyn ei ole kotona varaa, ja kolme pistettä onkin ainut hyväksyttävä tulos ottelusta. ESC on FC Raumalle tuttu jo Ykkösestä muutaman kauden takaa, ja tarjolla ollut videomateriaali on mahdollistanut skouttauksen, joten vastustajan pelitapa pitäisi olla kaikilla selkäytimessä. Viime aikoina vihreävalkoisten sairastupa on paisunut syystä jos toisesta, mutta tämä viikko on tuonut helpotusta asiaan. Tämä onkin positiivinen asia, sillä FC pelaa seuraavan kahdeksan päivän aikana kolme ottelua, joten pelaajien kierrätystä tulee väkisinkin.

ESC sijoittui viime kaudella liigassa sijalle kymmenen. Se säilytti paikkansa liigakarsintojen kautta kukistaen PS Villan. Joukkue onkin yksi FC Rauman kauden päävastustajista, joten ottelusta on odotettavissa tasainen ja maalirikas, varsinkin jos molempien maalisuhdetta katsoo.

Sujuvaa ruotsia puhuva Kasper Nyholm uskoikin omasta kaksikielisyydestään olevan hyötyä tulevassa koitoksessa.
-Pysyy ainakin kartalla vastustajan mietteistä kentällä. Oskarin kanssa puhutaan aina keskenämme toista kotimaista, joten aika hyvin se on hallussa. Muutenkin olen aika suulas pelaaja, ja tilanteen tullen onhan se hyvä päästä kuittaamaan kunnolla vastustajalle kielellä joka menee helposti perille, Nyholm avasi sydäntään.

Tulevaisuudessa FC Rauma tulee tarjoamaan livenä kotiotteluitaan, mutta valitettavasti vaadittava kalusto ei ole vielä saapunut. Tästä johtuen livelähetykset alkavat 21.12 pelattavasta FCR - KaDy ottelusta.

Perjantaina kauppiksella klo 14.00  FC Rauma - ESC (Tammisaari)

Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti