torstai 15. tammikuuta 2015

FC Rauma haki lauantaina tärkeän voiton Pirkkalasta. PJK kaatui kovan taistelun jälkeen numeroin 2-4 (0-2)

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja molemmat saivat luotua pari maalintekopaikkaa. Raumalaiset onnistuivat kuitenkin iskemään ottelun avausmaalin, kun ottelu oli vanhentunut hieman vajaa seitsemän minuuttia. Jere Kyrkkö laukoi pallon voimalla etukulmasta maaliin. Pari minuuttia tästä maalista, niin Kyrkkö siirsi vihreävalkoiset jo kahden maalin johtoon. Hän laukoi kulmakuviosta pallon taka-alakulmaan. Jesse Wallenius teki esityön kumpaankin maaliin. PJK hallitsi jakson toista puoliskoa selkeästi ja FC Rauman hyökkäyspelaaminen jäi todella vaisuksi. Raumalaisten maali säilyi kuitenkin koskemattomana loistavasti pelanneen Ari Bohmin johdolla. Tauolle siirryttiin FC Rauman johtaessa ottelua 2-0.

Toinen jakso noudatteli samaa kaavaa kuin ensimmäisen jakson jälkimmäinen puolisko. PJK hallitsi ottelua ja raumalaisten hyökkäykset olivat lähinnä nopeita vastahyökkäyksiä. FC Rauma puolusti kuitenkin uhrautuvasti blokaten paljon laukauksia ja Bohm jatkoi hyviä otteitaan raumalaisten maalilla. Vihreävalkoiset onnistuivat lisäämään johtoaan jakson puolivälissä. Maalintekijänä jälleen Kyrkkö, hän pelasi hienosti yhteen Juuso Aallon kanssa ja sijoitti pallon etuyläkulmaan. Ottelu ehti kulua tästä vain 13 sekuntia, kun PJK onnistui rikkomaan kuparisensa. Kalle Strömberg pääsi vapaasti laukomaan keskeltä kavennuksen. Viitisen minuuttia ennen loppua PJK otti lentävän maalivahdin käyttöön, mutta pyöritys jäi tuloksettomaksi, eivätkä he saaneet luotua vaarallisia tilanteita raumalaisten maalille. Kyrkkö sen sijaan ei ollut vielä tyytyväinen iltapäivän maalimääräänsä, vaan hän laukoi ottelun neljännen maalinsa tyhjään PJK-maaliin. Ottelun päätösminuutilla pirkkalalaiset onnistuivat vielä kaunistelemaan ottelun loppunumeroiksi 2-4. Tuloksena todella tärkeä voitto raumalaisille ja taistelu nousukarsintapaikoista jatkuu.

PJK-FC Rauma 2-4 (0-2)
6:48 Jere Kyrkkö (Jesse Wallenius) 0-1
8:23 Kyrkkö (Wallenius) 0-2
30:04 Kyrkkö (Juuso Aalto) 0-3
30:17 Kalle Strömberg (Miikka Mörö) 1-3
36:29 Kyrkkö 1-4
39:10 Taro Lipponen (Tomi Tiira) 2-4