perjantai 14. helmikuuta 2020

Sairastupa täynnä, mutta pelit jatkuvat

FC Rauman hyvät otteet kevätkierroksella saivat jatkoa viime viikonloppuna, kun sarjakärki KIISTO ei löytänyt avaimia avata raumalaisten kovaa prässiä. Kauaa ei voittoa ehditä kuitenkaan juhlia, sillä lauantaina pelit jatkuvat Alastaron Urheilijoiden vieraana.

Ykköseen täksi kaudeksi noussut AU aloitti kautensa vahvansa. Hieman puskista iskeneet alastarolaiset pelasivat vauhdikkaasti ja hakivat pisteitä sieltä sun täältä, paukuttaen samalla ison kasan maaleja. Talven pimenetessä tahti on kuitenkin hiipunut, ja joukkueen suurin ongelma on näkynyt maalitaululla. Ison määrän tehtyjen maalien lisäksi myös oma verkko on heilunut isolla kädellä. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Raumalla ottelu päättyi lukemiin 3-3, joka oli varmasti ottelun kulkuun nähden ihan oikeutettu tulos.

FC Rauma lähtee otteluun sekavista tunnelmista. Keväällä ollut hyvä draivi koki viikolla kovan kolauksen, kun sairastuvan ovet paukahtivat kerralla sepposen selälleen. Tiistain harjoitusten kahdeksastatoista pelaajasta vain neljä on välttynyt erinäisiltä flunssan oireilta perjantai iltaan tullessa. Erittäin isona kysymysmerkkinä onkin lähteekö matkaan edes kentällisen verran terveitä miehiä, ja ehtiikö joku tervehtymään siihen malliin että uskaltaa astella kentälle.
Tämän huutavan pelaajapulan vuoksi apuun on hälytetty viimeeksi Futsal-Liigassa FC Rauman paitaa kantanut Jukka Raivio, joka on viime vuodet pitänyt tuntumaa yllä FC Rauma/2 paidassa.


La klo 17.00 AU  -  FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti