perjantai 29. lokakuuta 2021

Takaisin Tampereelle

 FC Rauma avasi kautensa viime viikonloppuna komealla vierasvoitolla Ilveksestä lukemin 3-6(2-2). Lauantaina bussin suuntana on jälleen Tampere, ja vastassa Liigasta viime kaudella alaspäin myös tullut PP-70.

Lauantain vastustaja PP-70 ei ole täysi mysteeri vihreävalkoisille, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa harjoitusotteluiden merkeissä kuluneina vuosina. Liiton sarjoissa molemmat ovat kuitenkin onnistuneet välttelemään toisiaan, sillä nousut ja putoamiset ovat aina pitäneet joukkueet eri sarjatasoilla tähän vuoteen asti. Joukkueita yhdistää myös yksi pelaaja, sillä Jussi Rasva on jo pari vuotta harjoitellut Raumalla, ja välillä ollut myös FC Raumassa lainalla, pelaten pääosan otteluistaan PP-70 väreissä. 

Toisin kuin Ilves, on PP-70 selvästi vahvistunut viime vuoteen verrattuna. Muissa liigaseuroissa viime kaudella evakossa olleet ovat palanneet joukkueen vahvuuteen, ja se halajaakin nopeasti takaisin pääsarjaan. Tämän vuoden tasaisessa Ykkösessä ei kuitenkaan helppoja pelejä ole, ja tämän tamperelaiset saivat kokea viime viikonloppuna pelattuaan tasan 2-2 KF Kosovan kanssa.

FC Rauman alkukauden ohut rosteri koki kauden avausottelussa pienen kolauksen, kun Kasper Nyholm nappasi kahdella keltaisella itselleen pelikiellon. Onneksi apu löytyy läheltä, sillä Fabio Rodriguez palaa sairastuvalta takaisin vahvuuteen, ja lisää leveyttä tuo myös entisen kapteenin Hans Kallionpään paluu kokoonpanoon. Muuten joukkue pääseekin lähtemään vierasotteluun samoista asetelmista kuin kauden avauksessa.


La 30.10 klo 16.00  Tesoman Palloiluhallissa   PP-70  -  FC Rauma

Ottelun striimin linkin löydät pelipäivänä FC Rauman somekanavista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti