perjantai 19. marraskuuta 2021

Vieraita Oulusta

FC Rauma avasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa viime viikonloppuna voitolla, kun se nousi takaa ohi AS Moonin lukemin 3-2(1-1). Huomenna vieraaksi saapuu jälleen joukkue pohjoisesta, sillä tällä kertaa isäntien nykyisen kunnon tulee testaamaan FC OPA Oulusta.

Vihreävalkoisten kokoonpanossa nähdään jälleen paljon muutoksia aikaisempaan otteluun nähden. Kasper Nyholm, Jaakko Valtanen ja Mustafa Musov jäävät sivuun työ ja juhlakiireiden vuoksi. Heitä saapuvat paikkaamaan yhden ottelun huilannut Niklas Myllykangas, loukkaantumisesta vihdoin toipunut Otso Suonpää sekä armeijasta vapaalle päässyt Aleksi Aalto. Joukkueen kokoonpanossa nähdäänkin jonkinlainen kummallisuus, sillä samaan aikaan mukana on peräti kolme Aaltoa, eivätkä he ole lainkaan sukua toisilleen.
 Alkukaudesta kotijoukkue on ollut ongelmissa yleensä otteluiden aluissa, ja tämä onkin yksi asia mihin tulevalle viikonlopulle on erityisesti kiinnitetty huomiota. Kauden neljässä pelatussa ottelussa raumalaiset ovat joka kerta joutuneet tappioasemaan ottelun ensimmäisten minuuttien aikana.

Kuten kotijoukkue, myös vierailija FC OPA on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Viime kauden päätteeksi se säilytti paikkansa vasta putoamiskarsintojen jälkeen, ja tähän kauteen joukkue on saanutkin rutkasti uusia hankintoja. Oululaisten iskukyky onkin pieni arvoitus, sillä ottaa aikansa että uudet pelaajat saadaan ajettua systeeemiin sisälle. Viime vuosina FC Rauma on keskinäisissä kamppailuissa ollut tuloksellisesti niskan päällä, joten nähtäväksi onko pohjoisessa keksitty jotain uutta raumalaisten päänmenoksi.



La klo.15.00  Kauppiksella    FC Rauma -  FC OPA (Oulu)

Lippujen hinnat 2020-21 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
Kausikortit:  30€/20€ 
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

YLEISET OHJEET:

-Suosittelemme maskin käyttöä tapahtuman yleisötiloissa.

-Älä saavu oireilevana tapahtumaan.

-Yski tarvittaessa omaan kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen liinaan ja laita se välittömästi käytön jälkeen roskiin.

-Käytä yleisötiloissa olevia käsidesejä.



KÄYTTÄYTYMINEN KATSOMOSSA:

-Yleisökapasiteetti on mitoitettu siten, että yksittäiset katsojat ja seurueet pystyvät pitämään turvavälin muihin katsojiin. Perheen, ystävien yms ”oman porukan” kesken ei tarvitse pitää turvavälejä, mutta muihin kuin oman seurueen jäseniin tulee pitää 1-2 metrin turvaetäisyys.

-Huomioikaa turvavälit paitsi sivusuunnassa, myös ylemmille ja alemmille penkkiriveille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti