tiistai 4. lokakuuta 2022

Uuden kauden kynnyksellä

Futsal-Ykkönen starttaa taas reilun 6kk tauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Vaikka somessa onkin ollut tavallista hiljaisempaa viime ajat, on muutoksia tapahtunut sekä kentällä että sen ulkopuolella.


Alkava kausi on raumalaisille jo kolmastoista vuosi putkeen futsalia liiton sarjoissa. Näistä kaksitoista joukkue on pelannut Ykköstä, ja vuoden verran Liigassa. Paljon on siis eri joukkueita nähty ympäri maata kauppiksella, ja tälläkin kaudella vastaan tulee uusia tuttavuuksia, kun TP-Kaarle nousi Ykköseen. 

Lauantaina kausi alkaa kuitenkin tuttujen naamojen parissa, sillä avausotteluun kauppikselle saapuu vieraaksi KF Kosova. Taitava ja vahva vierasjoukkue onkin ollut yksi iso murheenkryyni kotisalissaan samppalinnassa, mutta osat ovat yleensä vaihtuneet Raumalla. Kauden avausotteluissa peli on yleensä vielä vähän hakemista, joten kovimmatkaan ennustajat tuskin tietävät mitä tuleman pitää. Jos jokin on varmaa, niin vauhtia ainakin tullaan näkemään.

Uusina pelaajina FC Rauman paidassa nähdään tällä kaudella varmuudella ainakin TPK:sta siirtynyt Verneri Nummi, joka omaa kokemusta niin liigasta kuin ykkösen peleistä. Toinen uusi kasvo Antti-Pekka Ruohola pelasi viime kaudella PP-70 paidassa, ja on myös meritoitunut suomalaisilla futsalkentillä, joten mistään keltanokista ei kummankaan kohdalla voi puhua. 

Viime vuosina erittäin ohkaisella rosterilla vetänyt FC Rauma solmi myös farmisopimuksen Futsal-Liigassa pelaavaan TPK:n kanssa täksi talveksi. Tämä yhteistyö toivottavasti palvelee molempia osapuolia hyvin kauden mittaan, sillä raumalaisten pelaajatilanne ei tunnetusti kestä hirveästi loukkaantumisia, ja TPK taas omistaa liigan suurimman pelaajarosterin, jossa peliaika on tiukilla. Liikennettä siis todennäköisesti tullaan näkemään pitkin kasitietä läpi talven.


Kauden avausottelu FC Rauma - KF Kosova (Turku) lauantaina klo 13.00 kauppiksella!


Lippujen hinnat 2022-23 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
Kausikortit:  35€/25€ 
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille, sekä muille erityisryhmille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Ykkösen runkosarjan peleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti