torstai 16. lokakuuta 2014

FC Rauma sopimukseen kahden uuden pelaajan kanssa

Uusina pelaajina vihreävalkoisia värejä kuluvana kautena tulevat kantamaan Juuso Aalto sekä Jouni Tukiainen. FC Rauman päävalmentaja Niila Asunmaa ei peitellyt tyytyväisyyttän kun molempien nimet saatiin paperiin.

- Meille tuli kertaheitolla iso kasa taitoa lisää. Molemmat pelaajat ovat taitojensa puolesta ihan Ykkösen kärkipäässä, joten pelitavan puolesta molemmat sopivat muottiin kuin valettu. Täytyy kuitenkin muistaa ettei jätkillä ole aikaisempaa kokemusta Futsal Ykkösestä tai Liigasta, joten heitä tarvitsee ajaa hiljalleen sisään, eikä lyödä liian pahaan paikkaan heti aluksi.


Juuso Aalto on viime vuodet kiertänyt ympäri Suomea jalkapallon perässä. Pallo-Iiroista hän siirtyi ensin Ykköseen ja PoPan paitaan,  josta tie vei SJK:n kautta Joensuuhun ja JIPPOn värejä kantamaan. Kauden päätyttyä Aalto kuitenkin päätti palata talveksi kotikonnuille. Kiinnostus oli molemminpuoleista, joten sopimuksen tekoon ei kauaa mennyt kun Joensuusta lupa tuli.

- Muutama vuosi sitten viimeeksi täällä kävin mukana treenaamassa, mutta muutto uudelle paikkakunnalle vei silloin mahdollisuudet pelata vihreävalkoisissa. Nyt siihen kuitenkin aukesi uusi tilaisuus, joten innolla odotan mitä tuleman pitää. Ainakin vauhtia on harjoituksissa riittänyt, mutta hyvin olen omasta mielestäni mukana pärjännyt.


Jouni Tukiainen on myös raumalaiselle yleisölle tuttu nimi, sillä hän on kantanut Pallo-Iirojen värejä seuran pelatessa niin Ykköstä kuin Kakkosta. Opiskelut ja työt veivät miehen kuitenkin muihin maisemiin, ja kuluvana vuonna jalkapallosta uudelleen innostunut taiteilija innostui myös futsalista.

- Helppo tähän oli mukaan lähteä kun suuri osa naamoista oli jo ennestään tuttuja. Itse olen aina pitänyt pallon kanssa leipomisesta, ja futsal vei melko nopeasti mun sydämen. Lähdetään rauhassa katsomaan miten tosipelit kulkee sen enempiä stressaamatta. Valmennus päättää milloin olen heidän mielestään valmis, joten edetään päivä kerrallaan.


Molemmat pelaajat ovat FC Rauman mukana jo lauantaina, kun vihreävalkoiset pelaavat kauden ensimmäisen kotipelinsä kauppiksella klo 14.00. Tervetuloa paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti