perjantai 13. marraskuuta 2015

Vieraskiertue saa jatkoa

FC Rauman vieraspelit jatkuvat jälleen lauantaina. Tällä kertaa bussin nokka suuntaa kohti Raahea, jossa vastaan asettuu sarjanousija AS MOON.

Raahelaiset ovat aloittaneet kautensa pirteästi, kuten sarjanousijoilla on yleensä tapana. Joukkue on varsinkin kotisalissaan napsinut muutaman kovan päänahkan, kuulopuheiden mukaan erittäin runsaslukuisen ja äänekkään kotiyleisön edessä. Vieraissa joukkueella on kuitenkin ollut vaikeampaa, ja se saalistikin edellisenä viikonloppuna vasta ensimmäiset vieraspisteensä tasapelin myötä.

FC Rauma lähtee otteluun lähes täydellä kokoonpanolla. Pikku kolhujen ja sairasteluiden vuoksi kokoonpano saattaa kuitenkin elää aivan viime hetkille asti, mutta jalkeilla on joka tapauksessa erittäin kilpailukykyinen nippu. Ennakkotiedot vastustaja AS MOONista ovat erittäin hatarat, mutta tämä ei muuta raumalaisten valmistautumista mitenkään. Joukkue luottaa täysin omaan vahvaan perustekemiseensä, jonka ansiosta omassa päässä ei vastustajat ole hirveästi juhlinut neljän viime kierroksen aikana. Vastaavasti joukkue on luonut sellaisen määrän maalipaikkoja hyökkäyspäässä jota ei ole ennen nähty, mutta pallon verkkoon asti laittaminen on tuottanut ennennäkemättömiä vaikeuksia. Tästä syystä FC Rauma onkin tehnyt kolme maalia per ottelu viimeisessä viidessä pelissä, joten ketsuppipullon olisi vihdoin syytä aueta. Hyvän puolustus- ja maalivahtipelin ansiosta tämäkin maalimäärä on riittänyt voittoihin.

Nähtäväksi jääkin saako AS MOON kotiyleisöstään tarpeeksi virtaa kaataakseen hyvässä vireessä olevat raumalaiset. Helpolla pisteet kuitenkaan eivät lähde mukaan Raumalle.

La klo 14.00 AS MOON - FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti