perjantai 26. tammikuuta 2018

Matka jatkuu Hyvinkäälle

FC Rauman vieraspelit saavat jälleen lauantaina jatkoa kun joukkue matkustaa Hyvinkäälle. Vastaansa se saa monivuotisen kilpakumppaninsa PS Villan.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet läpi kauden ailahtelevaisesti, ja lähes identtisin tuloksin kaikilla mittareilla luettuna. Sarjassa PS Villa löytyy sijalta viisi juuri raumalaisten edeltä, mutta joukkueella on yksi peli enemmän pelattuna. Tasainen Ykkönen alkaa kuitenkin taipua hiljalleen loppusuoralle, eikä kummallakaan joukkueella ole enää varaa pistemenetyksiin. Lauantain ottelusta mikään muu kuin kolme pistettä tietää jo lähes varmasti mahdollisten nousuhaaveiden kariutumista.

Tämä asetelma tuo varmasti oman lisänsä jo ennalta aina kuumaksi äityviin kohtaamisiin joukkueiden kesken, eikä ottelusta tule puuttumaan latausta.

Kuluneen viikon sairastelut ja loukkaantumiset ovat hieman verottaneet FC Rauman iskukykyä lauantain osalta, mutta matkalle saadaan varmasti kilpailukykyinen joukkue jonka avulla kolmen pisteen ryöstöretki on täysin mahdollista.

La klo 13.00  PS Villa - FC Rauma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti