perjantai 16. helmikuuta 2018

Voitottomien otteluiden putki poikki Tampereella. Sunnuntaina kausi jatkuu kauppiksella.

FC Rauma lähti viime perjantaina Tampereelle katkaisemaan jo kolmen ottelun mittaiseksi venynyttä voitottomien otteluiden putkeaan. Vastassa oli ACE, joka kaatuikin varsin keskinkertaisen esityksen jälkeen numeroin 1-2 (1-1).

Raumalaisten peli lähti kovin hermostuneesti ja vaisusti käyntiin. Syötöt eivät tahtoneet osua kohdilleen, ja pallokin tuntui pomppivan oudosti raumalaisten jaloissa. Sama trendi jatkuikin oikeastaan koko ottelun ajan. Lieneekö tämä johtuneen ottelun ajankohdasta, kun viikkopelit ovat olleet FC Raumalle yleisesti varsin hankalia.

Ottelun avausmaali syntyi, kun ottelua oli pelattu vain noin kolme ja puoli minuuttia. ACE pääsi rankaisemaan kulmapotkusta, kun raumalaisten erikoistilannepuolustus hieman ontui. Miika Tuovinen antoi kulman ja Joona Neuvonen pääsi laukomaan vapaasti pallon alakulmaan raumalaispuolustuksen keskeltä. FC Rauma onnistui tasoittamaan ottelun, kun peliä oli pelattu reilut 11 minuuttia. Mustafa Musov teki syötön ja Jonne Forsström pääsi sijoittamaan pallon takatolpalta tyhjiin. Avausjaksolla ei enempää maaleja nähty ja tauolle mentiin 1-1-tasatilanteessa.

Toinen jakso oli varsin vauhdikasta futsalia. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa siirtyä johtoon, mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Paras paikka siunaantui tamperelaisille, mutta he eivät onnistuneet samaan palloa avopaikasta jo tyhjänä ammottaneeseen raumalaismaaliin, vaan laukaus takatolpalta suuntautui ohi maalin. Kun ottelua oli jäljellä noin kaksi ja puoli minuuttia FC Rauma lähti hakemaan rohkeasti voittomaalia lentävällä maalivahdilla. Raumalaiset eivät ehtineet pyörittämään ylivoimapeliä puoltakaan minuuttia, kun Ukko Rimmin poikittaissyöttö tavoitti takatolpalle täysin vapaaksi unohtuneen Forsström, joka sai putata pallon tyhjään maaliin, ja siirtää raumalaiset ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Loppuhetkillä FC Rauma puolustus piti loistavasti jälleen raumalaisten maalivahdin torjuneen Juho-Matti Pösön johdolla ja näin pisteet matkasivat Raumalle numeroin 1-2. Jobinpostina ottelusta tuli Jonne Forsströmin korttitilin täyttyminen, joka pitää hänet sivussa LPK-ottelusta sekä Jaakko Valtasen ottelun ennen aikojaan päättänyt nilkkavamma.

FC Rauman seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 18.2. klo 14. Tuolloin Kauppikselle saapuu vieraaksi LPK Jyväskylästä.

Ottelu jälleen suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta johon pääset tätä linkkiä klikkaamalla.

ACE-FC Rauma 1-2 (1-1)
03:24 1-0 Joona Neuvonen (Miika Tuovinen)
11:18 1-1 Jonne Forsström (Mustafa Musov)
37:59 1-2 Jonne Forsström (Ukko Rimmi)