perjantai 2. helmikuuta 2018

Ykkönen jatkuu tänään kotiottelulla

Lauantaina FC Rauma saa vieraita vähän kauempaa, kun Raahesta saapuu vieraaksi AS Moon. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet aina tasaisia loppuun asti, mutta toistaiseksi raumalaiset ovat selvästi olleet niskan päällä tuloksellisesti. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa FC Rauma ei ole vielä kolmen vuoden aikana hävinnyt kertaakaan.

AS Moon on toistaiseksi sarjassa neljäntenä kuusi pistettä FCRaumaa edellä, mutta joukkue on pelannut kaksi ottelua enemmän. Viime viikonlopun tappion myötä raumalaisten mahdollisuudet kuitenkin sarjanoususta taistelun suhteen ovat enään teoreettiset, joten joukkue saa pelata loput pelit ilman suurempia paineita. Tavoite on kuitenkin sarjan kärkipään sijoitukset kaikesta huolimatta.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ottelu päättyi lukemiin 6-6, ja Jesse Wallenius pääsi samalla paikallisen sairaanhoitopiirin hoiviin AS Moonin maalivahdin kanssa tulleen törmäyksen johdosta. Lauantain kohtaamisessakin on siis lupa odottaa jälleen runsaasti maaleja.

Ottelu näet myös taas tuttuun tapaan suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta johon pääset tämän linkin kautta.


La klo 14.00   FC Rauma - AS Moon (Raahe)

Lippujen hinnat 2017-18 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti