tiistai 18. marraskuuta 2014

FC Rauma palasi viikonloppuna voittojen tielle kaadettuaan LoPS:in Loimaalla numeroin 1-7 (1-2)

Ottelun alku oli raumalaisten hallintaa. FC Rauma ehtikin tuhlata muutaman maalintekopaikan ennen 1-0-johtomaalia, joka syntyi noin viiden minuutin pelin jälkeen, kun Jere Kyrkkö laittoi paluupallon verkkoon. Muutama minuutti tämän jälkeen raumalaisten pallonmenetys hyökkäysalueella kostautui, Tuomas Hakala laukoi vastahyökkäyksestä loimaalaisten tasoitusmaalin. Tasoitusmaalin jälkeen LoPS pääsi paremmin peliin mukaan ja loi muutaman vaarallisen tilanteen. FC Rauman maalilla jälleen hyvän ottelun pelannut Ari Bohm torjui kuitenkin loimaalaisten lähentelyt. Peli aaltoili Loimaan pienellä kentällä nopeasti päästä toiseen, ja molemmilla joukkueilla oli runsaasti paikkoja. Jakson viimeisellä minuutilla Oskar Nyholm laukoi raumalaiset uudelleen johtoon, ja tauolle siirryttiin FC Rauman johtaessa 2-1.

FC Rauma aloitti myös toisen jakson vahvasti. Paikkoja lisämaaleihin oli paljon, mutta raumalaiset osuivat ainoastaan maalipuihin. Jakson loppupuolella viimeistely oli huomattavasti terävämpää. Niila Asunmaa ja Nyholm lisäsivät ensin raumalaisten johtoa iskemällä maalit parin minuutin sisään. Tämän jälkeen Ville Heino puttasi Hans Kallionpään syötön takatolpalta tyhjiin. Tässä vaiheessa LoPS alkoi pyörittää peliä lentävällä maalivahdilla. Loimaalaiset eivät kuitenkaan juuri mitään aikaiseksi, ja raumalaiset säästyivät takaiskuilta. Kyrkkö sitä vastoin onnistui laukomaan illan toisensa tyhjään LoPS-maaliin.  Ottelun lopulla Juha Saarikoskea rikottiin punaisen kortin arvoisesti, ja pallo vietiin kymmenen metrin pilkulle. Saarikoski itse laukoi loppunumerot 7-1 raumalaispenkin kannustaessa voimakkaasti. Tuuletuksesta huomasi, että siihen päättyi Jullin reilun kahden vuoden mittaiseksi venynyt maaliton putki.

LoPS-FC Rauma 1-7 (1-2)
05:26 Jere Kyrkkö (Niila Asunmaa) 0-1
10:22 Tuomas Hakala (Aapo Hakala) 1-1
19:20 Oskar Nyholm (Ville Heino) 1-2
28:41 Asunmaa (Kyrkkö) 1-3
30:07 O.Nyholm 1-4
34:30 Heino (Hans Kallionpää) 1-5
37:39 Kyrkkö 1-6