torstai 29. lokakuuta 2015

FC Rauma vahvempi derbyssä

FC Rauma ei suostunut vieläkään häviämään porilaiselle futsaljoukkueelle sarjapelissä.  MuSa kaatui kauden ensimmäisessä Satakunnan derbyssä numeroin 2-3 (2-1).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli MuSan hallintaa. He olivat selkeästi aktiivisempi joukkue kentällä ja loivat lukuisia maalintekopaikkoja raumalaismaalille. Hienosti FC Rauman maalilla pelannut Juho-Matti Pösö piti kuitenkin loistotorjunnoillaan raumalaiset mukana pelissä.
FC Rauma oli melko aseeton porilaisten puolustaessa erinomaisesti ja raumalaisten tilanteet jäivät avausjaksolla vähiin. Ottelun avausmaali syntyi reilun 13 minuutin pelin jälkeen, kun MuSan Toni Miettisen laukaus painui raumalaismaalin alakulmaan. Seuraavassa vaihdossa tapahtui jälleen. Jussi Aallolla oli tyhjä maali edessään, ja MuSan Jarno Haanpää joutui rikkomaan häntä punaisen kortin arvoisesti. Tilanteesta tuomittiin kuuden metrin rangaistuspotku, jonka Aalto laukoi varmasti ohi Ari Bohmin. Tästä ehti kulua vain 12 sekuntia, kun MuSa siirtyi uudelleen johtoon Miettisen laukoessa jälleen pallon alakulmaan.

Toinen puoliaika oli raumalaisittain parempaa peliä. Jakson alusta lähtien FC Rauma oli hallitsevampi osapuoli. Jarno Majamaa toi raumalaiset tasoihin, kun jaksoa oli kulunut hieman vajaa neljä minuuttia. Majamaan vapaapotku livahti Bohmin längistä maaliin. Tämän jälkeen kummallakin joukkueella oli paikkoja johtomaaliin, mutta seuraava maali nähtiin vasta kolme ja puoli minuuttia ennen ottelun loppua. Kasper Nyholm onnistui vihdoin maalinteossa runnomalla pallon väkisin maaliin siirtäen raumalaiset ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Lopussa MuSa haki tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta tolppaa lähemmäksi he eivät päässeet.

13:20 1-0 Toni Miettinen (Lasse Piira)
13:57 1-1 Jussi Aalto 6m rp
14:09 2-1 Toni Miettinen (Timo Laurila)
23:45 2-2 Jarno Majamaa
36:33 2-3 Kasper Nyholm (Ville Heino)

Varoitus: Kasper Nyholm (FC Rauma)
Ulosajo: Jarno Haanpää (MuSa)