lauantai 17. lokakuuta 2015

FC Raumalla tuplaviikonloppu

FC Rauman tuplaviikonloppu saa sunnuntaina jatkoa. Perjantaina ACEn Futsal Cupissa kaataneet raumalaiset vierailevat sunnuntaina jo useammalta aikaisemmalta kaudelta tutun PJK:n vieraana.

Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen kauden avausottelunsa voittanut FC Rauma lähtee otteluun melkein täydennällä kokoonpanolla. Ainoastaan Aleksi Kanervan loukkaantuminen tuo pakollisia muutoksia joukkueen kentällisiin, jotka ovat harjoituskaudelta asti pysynyt lähes muuttumattomana. Myös Jarno Majamaan pelaaminen on epävarmaa Kosova ottelussa sattuneen pienen törmäyksen johdosta. Nämä eivät kuitenkaan horjuta joukkueen pelillistä ilmettä, sillä harjoituksissa on pysytty perusasioiden hioimisessa jo pidemmän aikaa, joten uusilla miehillä on helppo työ hypätä saappaisiin jos joku tippuu rinnalta pois.

FCR ja PJK ovat kohdanneet toisensa useampaan kertaan vuosien saatossa Ykkösessä. Joukkueiden kohtaamiset ovatkin olleet yleensä aikamoista coast to coast peliä, ja maalivahdeilta onkin lennellyt tämän ansiosta ärräpäitä. Molemmat joukkueet ovat kauden ennakoissa ennustettu sarjataulukon kärkikahinoihin. Tämän ansiosta pelissä onkin paljon panosta myös loppukautta ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti