keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ykkönen jatkuu derbyn merkeissä

Viikonlopun tappio on jäänyt jo unholaan, sillä tänään edessä siintää kauden ensimmäinen Satakunnan derby.

FC Rauma ja MuSa ovat ehtineet kohtaamaan toisensa jo useampaan otteeseen tänä syksynä. Kahdesti joukkuet ottivat yhteen pre-seasonilla, ja viime viikolla FC Rauma haki voiton Porista kun panoksena oli paikka Futsal Cupin kolmannelle kierrokselle. Yhteistä kaikilla otteluilla on ollut tasaisuus, sillä maaleilla ei todellakaan ole juhlittu. Illan Ykkösen ottelukin tulee todennäköisesti ratkeamaan pienin marginaalein, koska molemmat joukkueet tuntevat toisensa läpikotaisin.

FC Rauman lähtökohdat illan otteluun eivät ole kovin ruusuiset. Takana on nöyryyttävä kotitappio Mad Maxille, ja joukkueen sairastupa on kohta yhtä pitkä kuin nälkävuosi. Tällä kertaa pitkän listan jatkoksi putosivat kuumeen kourissa taisteleva Jesse Wallenius, sekä nivusvamman vuoksi todennäköisesti vähintään tammikuuhun asti sivussa oleva Jere Kyrkkö.

Hieman valoa arkeen tuovat sopimusneuvottelut muutaman uusvanhan pelaajan kanssa, jotka ottivat askeleen eteenpäin. Nähtäväksi jääkin nähdäänkö heitä vielä tänään tositoimissa.

MuSa - FC Rauma tänään Porin urheilutalolla klo 19.30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti