perjantai 16. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen rypistys

FC Raumalla on edessään vielä yksi peli ennen joulutaukoa. Lauantaina Kauppikselle saapuu PS Villa todellisessa kuuden pisteen ottelussa.

Koko syksyn hieman peliään etsinyt ja loukkaantumisista kärsinyt FC Rauma on kivunnut hiljalleen oikeaan päähän sarjataulukkoa. Ennen tulevaa viikonloppua joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta kolme, edessään vain PS Villa sekä sarjaa johtava Mad Max. Futsal Ykkösen nousukarsintoja muutettiin jälleen täksi kaudeksi, ja runkosarjan päätteeksi sarjan voittaja nousee suoraan Liigaan, sekä kakkonen karsii Liigassa 11. sijoittuneen kanssa. Vaikka sarjaa onkin pelattu vasta puolet tulevan viikonlopun jäljiltä, ei keskinäisissä otteluissa olee varaa tappioihin.

PS Villa on tuttu joukkue raumalaisille jo useamman vuoden takaa. Joukkueet kohtasivat jo ensimmäisen kerran nousukarsinnoissa Ykköseen. Vuosien saatossa molemmat ovat tehneet myös lyhyen ranskalaisen visiitin Futsal-liigaan. Kaikki keskinäiset kamppailut ovat tähän mennessä olleet erittäin tasaisia, ja ratkenneet vasta aivan otteluiden lopussa. Tätä taustaa vasten lauantaina tuskin nähdään suurta maalijuhlaa tai hurlumheitä, vaan enemmänkin taktista asemasotaa.

FC Rauman sairaslistakin on Jere Kyrkön paluun myötä toistaiseksi tyhjä. Huolta aiheuttaa ainoastaan Jesse Walleniusken viime pelissä taittunut nilkka. Hänen pelikuntonsa selviää vasta ottelupäivänä. Myös Jussi Aalto on palannut Espanjasta ja uhkuu suurta näyttöhalua.

Ottelu suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta johon pääset tätä linkkiä klikkaamalla.

La klo 14.00 Kauppiksella  FC Rauma - PS Villa (Hyvinkää)

Lippujen hinnat 2016-17 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

KAUSIKORTTI: 35€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti