perjantai 20. tammikuuta 2017

Viikonlopun kärkikamppailuun voitto taskussa

FC Rauma otti kevätkierroksen ensimmäisen voittonsa viime viikonloppuna. Helsingissä pelattu ottelu oli jo suuri askel oikeaan suuntaan, eikä raumalaisten farmiseuranakin tunnettu Zenith pystynyt hätyyttelemään vierasjoukkueen johtoasemaa. Loppulukemiksi merkattiin 1-4 (0-2).

Lauantaina vierasotteluiden sarja saa edelleen jatkoa, ja tällä kertaa navigaattorissa osoitteena on Valkeakoski. Tällöin FC Rauma Futsalia isännöi sarjaa johtava Mad Max. Kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu ei jäänyt historiankirjoihin suurena spektaakkelina. Tällöin FCR hyvä alku ottelussa kuihtui maalipaikkojen tuhlailuun, ja kuten yleensä, jos et itse tee niin vastustaja kyllä osuu. Mad Maxin nopeat kaksi maalia katkaisivatkin kotijoukkueen selkärangan, ja pisteet lähtivät lopulta Valkeakoskelle helposti lukemin 0-6.

Huomisessa ottelussa FC Raumalla onkin tilaisuus maksaa kalavelkoja. Joukkueen peli on alkukauden pienen suvantovaiheen jälkeen löytänyt hiljalleen uomansa. Sairastupakin alkaa hiljalleen tyhjentymään, ja sivussa on enää ainoastaan Jesse Wallenius.

La klo 15.00  Mad Max  -  FC Rauma



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti