keskiviikko 1. marraskuuta 2017

FC Rauma joutui tyytymään tasapeliin

FC Rauma lähti lauantaina metsästämään kauden ensimmäistä kotivoittoaan hyvinkääläistä PS Villaa vastaan. Ottelu päättyi kuitenkin tasatulokseen numeroin 2-2 (1-1).

Ottelu oli alusta tasaista ja hyvinkin tarkkaa pelaamista. Hyvät maalipaikat jäivät suhteellisen vähiin, eikä ottelun tempokaan päätä huimannut. Avausmaalia saatiinkiin odotella todella pitkään. Noin puolitoista minuuttia ennen avausjakson loppua kuparinen rikkoutui. Paluun futsalkentille tehnyt Jussi Aalto viimeisteli Niila Asunmaan poikittaissyötöstä raumalaisten johtomaalin. PS Villa sai jakson loppuun vielä luotua pienen paineen raumalaismaalille. Painostus tuotti tulosta, kun Tomi Kohonen laukoi tasoitusmaalin summerin jo soidessa. Näin tauolle mentiin 1-1-tasatilanteessa.

Toinen jakso noudatti hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin avausjaksokin. Peli oli tarkkaa ja molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja kurinalaisesti. FC Rauma onnistui jälleen iskemään jakson avausmaalin. Jesse Wallenius viimeisteli raumalaisten vastahyökkäyksen takatolpalta. Hienon syötön tähänkin maaliin tarjoili Niila Asunmaa. Muutama minuutti ennen ottelun loppua PS Villa otti käyttöön lentävän maalivahdin. Hyvinkääläiset saivat melko nopeasti yv-pelin käyntiin ja saivat lopulta revittyä raumalaisten pakan hajalle, kun Olli Eloranta sijoitti syöttökuvion päätteeksi tasoitusmaalin raumalaismaalin alakulmaan. Näin ottelussa päädyttiin 2-2-tasatulokseen.

FC Rauman seuraava ottelu pelataan lauantaina 11.11. Silloin Kauppikselle tulee vieraita Tampereen Hervannasta, kun ACE tulee kylään.

FC Rauma-PS Villa 2-2 (1-1)
18:35 1-0 Jussi Aalto (Niila Asunmaa)
20:00 1-1 Tomi Kohonen (Saku Leinonen)
31:19 2-1 Jesse Wallenius (Niila Asunmaa)
36:58 2-2 Olli Eloranta (Niko-Petteri Räikkä)