perjantai 8. joulukuuta 2017

Pohjoisen kiertue vuorossa

FC Rauman vieraspelien putki saa viikonloppua jatkoa, kun joukkue matkustaa Pohjois-Suomeen. Lauantaina vastassa on Tervarit Oulussa ja sunnuntaina AS Moon Raahessa. Vieraspelien putken avanneessa ottelussa tuloksena oli tappio Zenithille numeroin 3-1. 
FC Rauman ainokaisen viimeisteli maalivahti Juho-Matti Pösö. Tulevana viikonloppuna raumalaisten tavoitteena on palata voittokantaan, mutta haaste on kova. Tervarit löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi ja AS Moon tunnetaan todella kovana kotijoukkueena.

Tervareiden kotisaldo on tällä hetkellä täydellinen, kolmesta kotiottelusta kolme voittoa. Oululaisilta löytyy myös maalintekovoimaa, sillä he ovat tehneet sarjassa eniten maaleja. Raumalaisilla on kuitenkin hyviä muistoja Oulusta, sillä joukkueiden edellinen kohtaaminen Oulussa muutaman vuoden takaa päättyi FC Rauman 2-1-voittoon.

AS Moon on pelannut tällä kaudella vasta yhden kotiottelun ja peräti kahdeksan vieraissa. Ehkä tästäkin johtuen raahelaiset löytyvät taulukosta vasta sijalta seitsemän. Joukkueiden neljä aiempaa kohtaamista ovat olleet tiukkoja vääntöjä, joista raumalaiset ovat voittaneet kolme ja kerran on päädytty pistejakoon.

FC Rauma lähtee pohjoisen kiertueelle vahvalla miehistöllä, sillä poissa ovat ainoastaan kuumepotilas Jorma Kangas sekä läpi kauden vammoista kärsinyt Mustafa Musov.

Lauantaina 9.12. klo 14 Oulun urheilutalolla Tervarit-FC Rauma ja sunnuntaina 10.12. klo 15 Raahen liikuntahallilla AS Moon-FC Rauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti