keskiviikko 21. helmikuuta 2018

LPK kaatui kotona

FC Rauma sai viime sunnuntaina Raumalle vieraaksi jo putoamaan tuomitun LPK:n. Pisteet jäivät Raumalle numeroin 5-1 (1-0).

Raumalaiset hallitsivat alusta lähtien selvästi ottelun kenttätapahtumia. LPK:n hyökkäykset olivat lähinnä satunnaisia vastahyökkäyksiä ja FC Rauma loi tilanteita solkenaan LPK-maalille. Raumalaiset pyörittivät jaksolla muutaman myös peliä lentävällä maalivahdilla, kun Juho-Matti Pösö nousi mukaan hyökkäyksiin. LPK:n maalilla hienosti torjunut Antti Kronqvist piti heidät mukana pelissä ja numerot siedettävinä. Avausjaksolla nähtiinkin vain yksi maali. FC Rauma viimeisteli jakson ainokaisen noin yhdeksän minuutin pelin jälkeen, kun Juha Saarikoski viimeisteli Kasper Nyholmin pystysyötöstä.

LPK kuittasi pelin tasoihin heti toisen jakson avausminuutilla, kun Santeri Paltamaa onnistui ohittamaan Pösön nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. FC Rauma siirtyi uudelleen johtoon, kun jaksoa oli pelattu viitisen minuuttia. Jorma Kangas pelasi laidalla yhteen Niila Asunmaan kanssa ja pääsi laukomaan pallon komeasti LPK-maalin alakulmaan. Muutamaa myöhemmin oli Asunmaan vuoro onnistua maalinteossa, kun hän laukoi pallon maaliin Kasper Nyholmin sivurajasyötöstä. FC Rauman neljäs maali syntyi lentävällä maalivahdilla pelaten. Mustafa Musov pääsi Juha Saarikosken syötöstä puttaamaan pallon takatolpalta tyhjiin. Ottelun loppuhetkillä Juho-Matti Pösö laukoi vielä 5-1-loppunumerot tyhjään LPK-maaliin.

FC Rauman seuraava ottelu ja samalla kauden viimeinen vierasottelu pelataan tulevana lauantaina 24.2. Turun Samppalinnassa TPK:ta vastaan. Seuraava kotiottelu on vuorossa la 3.3. klo 14, jolloin vastassa on Zenith Helsingistä.

FC Rauma-LPK 5-1 (1-0)
09:12 1-0 Juha Saarikoski (Kasper Nyholm)
20:50 1-1 Santeri Paltamaa (Joonas Heino)
25:02 2-1 Jorma Kangas (Niila Asunmaa)
28:25 3-1 Niila Asunmaa (Kasper Nyholm)
32:25 4-1 Mustafa Musov (Juha Saarikoski)
38:28 5-1 Juho-Matti Pösö