lauantai 23. lokakuuta 2021

Kausi käyntiin kolmella vierasottelulla

 Koronan riivaama edellinen kausi on muisto vain, kun viikonloppuna tuomari viheltää pilliin ja käynnistää jälleen uuden Ykkösen kauden. Yleisökin pääsee jälleen pitkästä aikaa katsomoihin paikan päälle, mikä luo varmasti jälleen paremman tunnelman peleihin ympäri Suomen. Tuleva kausi onkin ennakolta kaikkien aikojen kovin, sillä Liigasta putosi peräti neljä joukkuetta(Ilves, HIFK, PP-70, PJK) Ykköseen.

FC Rauman kausi ei ala helpolla tavalla, sillä joukkue aloittaa kauden kolmella vierasottelulla. Sunnuntain startissa vastassa on Ilves FS, viikon päästä PP-70, ja vielä kirsikkana kakun päälle viimeisenä kutsuu Joensuu ja SC Riverball. 

Raumalaisten syksy on ollut repaleinen kiitos koronan ja erittäin pitkälle venyneen jalkapallokauden vuoksi, mikä on haitannut harjoittelua aikaisempia kausia enemmän. Lisää ongelmia ovat tuottaneet loukkaantumiset, joita onkin kertynyt jo kentällisen verran. Onneksi pahemmilta vammoilta on vältytty, ja helpotusta odotetaankin viimeistään ensimmäiseen kotiotteluun. Tätä ennen vihreävalkoiset operoivatkin varsin kapealla, mutta kokeneella nipulla jolla pisteistä taistellaan varmasti joka ottelussa.

Sunnuntain vastustaja Ilves FS on ollut suomifutsalin yksi kestomenestyjistä aina aivan viime vuosiin asti. Sen palkintokaappi onkin komeaa katsottavaa, ja joukkueelta löytyy mm. kahdeksan Suomen mestaruutta ja kasa muita arvometalleja. Joukkueen uusiutuminen ei mennyt aivan putkeen parina viime vuotena, ja samalla kun muut joukkuueet Liigassa nostivat tasoaan, ajautui Ilves lopulta putoamiskamppailuun ja Ykköseen. Joukkueen rutiini ja kokemus on kuitenkin edelleen kovalla tasolla, joten se halajaa varmasti nopeasti takaisin pääsarjaan. Ilveksen paidassa nähdään ainakin yksi myös raumalaisille tuttu pelaaja, kun FC Raumankin paidassa useamman kauden pelannut Jarno Majamaa siirtyi Tampereelle viime talvena.


Su 24.10 klo 16.00 Kauppi Sports Centerissä   Ilves FS - FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti