keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Jarno Majamaa FC Rauman paitaan. Viime kauden runko pysyy kasassa.

FC Rauma ja Ilves FS ovat sopineet alustavasti jouluun asti kestävästä lainasta, jonka turvin Jarno Majamaa siirtyy vahvistamaan FC Raumaa.

 Jo viime syksynä opiskelut Raumalla aloittanut Majamaa on harjoitellut viikot aina raumalaisten mukana, joten siirto oli kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Uudet kuviot, pelitapa sekä pelikaverit ovat jo harjoitusten kautta tulleet tutuiksi, joten yhteisen sävelen löytämiseen ei toivottavasti mene kauan. Lempinimeä "Juna" totteleva Majamaa tuo myös aimo annoksen voittamisen kulttuuria pukukoppiin, sillä kovaa vasurillaan ampuvan pelaajan vyöltä löytyy viisi Suomen mestaruutta Ilves FS paidassa, sekä kourallinen maaotteluita.

FC Rauman valmentaja Niila Asunmaa olikin tyytyväinen siirron varmistuttua, sillä Futsal Ykkösen kärkipäähän haluava joukkue kaipasi juuri lisää ratkaisuvoimaa hyökkäyspäähän. Tämän myötä joukkueen runko on kasassa tulevalle kaudelle, joka alkaa jo ensi viikon sunnuntaina. Viime kauden joukkueesta poissa on ainoastaan Jukka Raivio, jonka pelit on toistaiseksi pelattu siviilielämän kiireiden vuoksi. FC Rauma onnitteleekin "Jukia" perheenlisäyksen johdosta, ja jättää oven aukia mahdollisille cameoille tulevaisuudessa.

Vaikka runko on nyt kasassa, sitä voidaan vielä mahdollisesti vahvistaa pitkän kauden edessä. Asunmaa aikookin pitää vielä verkot vesillä, sillä jalkapallokauden päätyttyä vapautuu muutamia kiinnostavia pelaajia jotka ovat aiemminkin esiintyneet raumalaisten paidassa niin Liigassa kuin Ykkösessä.

FC Rauman pelaajat kaudella 2015-2016

#1 Juho-Matti Pösö
#2 Aleksi Kanerva
#3 Hans Kallionpää
#5 Niko Valtonen
#7 Jarno Majamaa
#8 Jesse Wallenius
#9 Oskar Nyholm
#11 Kasper Nyholm
#12 Jere Kyrkkö
#15 Ville Heino
#19 Niila Asunmaa
#20 Juha Saarikoski
#   Jaakko Valtanen
#   Juha Vanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti