lauantai 10. lokakuuta 2015

Ykkönen starttaa Kauppiksella

Futsalin Ykkönen starttaa vihdoin myös FC Rauman osalta sunnuntaina. Vieraaksi silloin Raumalle saapuu KF Kosova Turusta.

Juuri kauden alla vahvistunut FCR pääsee lähtemään otteluun hyvistä asetelmista, sillä joukkue saa kokoonpanoonsa kaikki sopimuksen omaavat pelaajat. Positiivisesti sujunut harjoituskausi valoi myös lisää uskoa joukkueeseen, joka naulasi kauden tavoitteeksi pääsyn vähintään Liigakarsintaan oikeuttavalle paikalle. Viime kauden alussa pisteet olivat tiukilla, ja raumalaiset pelasivatkin selvästi alle oman tasonsa. Huomenna alkavaan kauteen ei ole varaa lähteä samanlaisella peli-ilmeellä, jotta kärki ei jälleen karkaa liian kauas.

Turkulainen KF Kosova on yksi kolmesta nousijajoukkueesta tämän kauden Ykkösessä. Iso osa Kosovan pelaajista on esiintynyt aiempinakin kausina Ykkösessä, joten joukkue ei lähde kauteen aivan pystymetsästä. Yksilötaitoon pelinsä perustavat turkulaiset ovatkin yksi sarjan mustista hevosista, sillä hyvänä päivänä joukkue voi voittaa kenet tahansa, mutta huonona taas ottaa rumasti takkiin. KF Kosovan ehkä kirkkaimpana tähtenä tuikkii Alban Ferati, jolta on lupa odottaa tehoja pitkin kautta.

Ottelusta onkin lupa odottaa iloista ja hyökkävää peliä, jossa päästä toiseen mennään vauhdikkaasti!

Ottelu lähetetään tuttuun tapaan selostuksen kera FC Rauman Youtube-kanavalla.


Sunnuntaina Kauppiksella klo 14.00  FC Rauma - KF Kosova (Turku)

Lippujen hinnat 2015-16 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan sekä Futsal Cupin peleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti