perjantai 8. tammikuuta 2016

Uusi vuosi starttaa kärkikamppailulla

Joulutauko on vihdoin ohi ja kausi jatkuu jälleen lauantaina. Tällöin Raumalle saapuu sarjataulukossa kolmantena majaileva PJK, jolle sarjaa johtava FC Rauma on kärsinyt kauden ainoan tappionsa.

Sarjassa eniten maaleja tehnyt PJK on pelannut vahvan kauden tähän mennessä. Useasti Ykkösen kärkikolmikon vanavedessä seilannut joukkue asetti kauden tavoitteeksi paikan kolmen parhaan joukkoon ja vähintään nousukarsintoihin, ja toistaiseksi pirkkalalaiset ovat antaneet puheille vastinetta. PJK tylsytti FC Rauman hyökkäyspelin täysin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, joten jää nähtäväksi onnistuuko joukkue yhtä kurinalaiseen peliin tällä kertaa.

FC Rauma menetti joulutauon myötä kaksi pelaajaa, sillä Juuso Aalto lähti Tammisaareen ja Jussi Aalto Kotkaan jalkapallon perässä. Myös Jarno Majamaa on vielä viikon sivussa kauden ensimmäisessä ottelussa sattuneen nilkkavamman vuoksi. Tästä huolimatta jalkeilla on runsaasti miehiä joiden varaan uskaltaa laskea paljon kun kevään tärkeät pelit jatkuvat. FC Raumalle jäi runsaasti hampaankoloon kauden ensimmäisestä PJK kamppailusta. Tämän jälkeen joukkue on pelannut kymmenen ottelua putkeen ilman tappiota, mikä valaa uskoa tulevaan.

Ottelu myös tuttuun tapaan suorana ja selostettuna FC Rauman Youtube-kanavalta tätä linkkiä klikkaamalla.


La 9.1 klo 14.00  Kauppiksella   FC Rauma -  PJK (Pirkkala)

Lippujen hinnat 2015-16 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan mustavihreät voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti