torstai 16. maaliskuuta 2017

Karsinnat starttaavat viikonloppuna Vaasassa

Jo pitkään odotetut liigakarsinnat starttaavat vihdoinkin tulevana viikonloppuna. Paras kolmesta järjestelmällä pelattavat karsinnat alkavat lauantaina Vaasassa, ja toinen osaottelu pelataan heti sunnuntaina Raumalla. Tarvittaessa kolmas ottelu käydään 25.3 jälleen Vaasassa.

Ruutupaidat ovat FC Raumalle tuttu jengi jo aikaisemmilta kausilta. Molemmat ovatkin olleet vahvoja kotiotteluissaan, sillä kaikki keskinäiset ottelut ovat päättyneet kotivoittoon. Sarjan avausottelu tuleekin olemaan tärkeä varsinkin henkisen kantin puolesta.

Kuluvaksi kaudeksi Futsal-liigaan noussut Ruutupaidat aloitti kauden vakuuttavasti, mutta kevättä kohden joukkueen pistepussi ei enää karttunutkaan. Tästä huolimatta joukkue taisteli vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta aina viimeisille kierroksille asti. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, ja kalkkiviivoilla muut kilpakumppanit ajoivat ohi ja sysäsivät vaasalaiset putoamiskamppailuihin.

FC Rauman kausi Ykkösessä taas on sujunut päinvastaisesti. Syksyllä vaikeuksissa ollut joukkue kokosi komeasti rivinsä kasaan vaikean alkukauden jälkeen, ja runkosarjan joukkue päätti komeaan kymmenen ottelun tappiottomaan putkeen. Valitettavasti sarjan voittanut Mad Max oli tasaisen vahva läpi kauden, joten raumalaisten oli tyytyminen toiseen sijaan ja liigakarsintoihin, runkosarjan voiton karatessa käsistä jo hyvissä ajoin.

Karsintapaikkansa raumalaiset kuitenkin varmistivat jo kaksi kierrosta ennen sarjan loppua. Tämä takasi mahdollisuuden myös hieman rohkeampaan erikoistilanneharjoitteluun viimisissä otteluissa. Erikoistilannepelaaminen tuleekin varmasti olemaan yksi ottelusarjan ratkaisevia tekijöitä.

Molemmista otteluista on luvassa striimi, ja nämä tulet löytämään pelipäivän FC Rauma Futsalin somekanavien(facebook, twitter) kautta.

FC Rauma toivottaakin kaikki raumalaiset urheilun ja futsalin ystävät seuraamaan kauden viimeistä kotiottelua kauppikselle sunnuntaina!

Su klo 17.00 FC Rauma - Ruutupaidat (Vaasa)

Futsal-Liigakarsinnan 2. osaottelu. Ensimmäinen osaottelu pelataan la 18.3. Vaasassa

Lippujen hinnat 5€/3€
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon ja kohti Futsal-Liigaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti