perjantai 24. maaliskuuta 2017

Liigapaikka ratkaistaan lauantaina Vaasassa

Otteluvoitot ovat kahden ottelun jälkeen tasan, sillä niin Ruutupaidat kuin FC Raumakin hoitivat molemmat voiton kotiotteluistaan. Näin ollen lauantain ottelun voittaja pelaa ensi kaudella Liigassa, ja häviäjän on tyytyminen paikkaan Ykkösessä.

Viime viikonlopun jälkimmäisessä ottelusa FC Rauma oli selvästi paremmalla jalalla kuin edeltävänä päivänä Vaasassa. Ruutupaidat eivät pystyneet vastaamaan raumalaisten kovaan prässiin, ja joukkuetta olikin paljosta kiittäminen hyvin pelannutta maalivahtiaan. Myös FC Rauman maalilla Juha-Matti Pösö otti muutaman komean gamesaverin.

Maalivahtipeli ja erikoistilanteet ovatkin olleet tähän astisissa otteluissa avainasemassa, ja todennäköisesti näihin kahteen asiaan lauantain ottelukin tulee ratkeamaan. Kaikki paineet ovatkin Ruutupaidoilla, ja FC Raumalla on ottelussa vain pelkkää voitettavaa.

Valitettavasti Raumalta ei fanibussia lähde matkaan, sillä ilmoittautumisia ei saatu kasaan aivan tarvittavaa määrää. Ottelusta pitäisi kuitenkin olla livestriimi tulossa, joten pelistä pääsee myös kotisohvilla nauttimaan. Linkin tulet löytämään FC Rauma Futsalin facebook sekä twitter tileiltä huomenna.

La klo 18.00  Ruutupaidat (Vaasa)  -  FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti