lauantai 6. lokakuuta 2018

Kausi käyntiin kauppiksella

FC Rauman taival Futsal Ykkösessä kaudella 2018-2019 starttaa tänään. Jo kauan odotettuun starttiin vieraaksi saapuu ACE Tampereelta.

Viime kauden merkityksettömät pelit kauden toisella puoliskolla jättivät raumalaisille paljon hampaankoloon. Mollivoittoisesti sujunut alkukausi sekä Tervareiden ja JoSePan voittoputket tiesivät sitä, että joukkueella ei ollut mahdollisuuksia taistella noususta, eikä toisaalta pelkoa putoamisesta. Tähän ei olla Raumalla totuttu, ja tavoite on jälleen palata sarjan kärkipäähän taistelemaan paikasta kirkkaisiin valoihin.

FC Rauma vahvistui vielä aivan ottelun alla, sillä viimeeksi joukkueen paidassa Futsal-Liigassa pelannut Juho Torkkeli liittyi vahvuuteen muutaman välivuoden jälkeen. Toke tuokin taitavana pelaajana lisää osaamista hyökkäyspäähän, vaikka todelliset vahvuudet löytyvätkin puolustuspään osaamisesta.

Vieralija ACE on jo tuttu joukkue kaikille suomen futsalistoille. Takavuosina se toimi myös ponnahduslautana FC Raumalle, sillä sekä Sami Laine että Ville Heino hankkivat kannuksensa joukkueen paidassa. ACE palasi korpivaellukseltaan takaisin Ykköseen viime kaudeksi, ja joukkue oli totutun vaarallinen erikoistilanteissa joista se on aina ollut tunnettu. Luvassa onkin tänään todennäköisesti vauhdikas ottelu, sillä huhujen mukaan Tampereella ollaan siirrytty ajassa eteenpäin ja entistä hyökkäävämpään pelitapaan.

Päivän ottelun näet suorana myös tuttuun tapaan FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta jonne pääset tämän linkin kautta.


6.10 Klo 19.00  FC Rauma  -  ACE (Tampere)


Lippujen hinnat 2018-19 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti