keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Kuulumisia uuden kauden kynnyksellä

 Kausi 2019-2020 tuntuu jo kaukaiselta. Maaliskuussa koronan takia kierros ennen sarjan päättymistä keskeytetty kausi oli FC Rauman osalta varsin kaksijakoinen. Syksyllä pallo ei pomppinut oikein lainkaan raumalaisten hyväksi, mutta keväällä peli kulki ja pisteitä tippui melkein joka ottelusta. Tämä tason vaihtelu kauden ensimmäisen ja toisen puoliskon välillä onkin ollut yksi murheenkryyni viime vuodet, ja asia johon on nyt kiinnitetty huomiota.

Harjoituskausi pyörähti käyntiin jo elokuussa, ja tällä kertaa materiaalin laajuus ei ainakaan ole esteenä laadukkaaseen työskentelyyn. Joukkueessa on paljon vuorotyöläisiä ja muualla opiskelevia, joten poissaoloja tulee väistämättä eteen. Viime kauden runko pysyi lähes täysin kasassa, ja mukaan on saapunut jälleen useampi jo aikaisemmin muiden kiireiden vuoksi lopettanut tai osallistumistaan vähentämään joutunut pelaaja. Ainut poistunut pelaaja oli Jarno Majamaa, joka lähti töiden perässä takaisin kotiseuduilleen Tampereelle.

Ensimmäiset uudet sopimuspelaajat FC Rauman paidassa ensi kaudella ovat maalivahti Joni Kuusisto, sekä Portugalista saapunut Fabio Rodrigues. Porilainen Kuusisto on jo raumalaiselle futsalyleisölle tuttu mies. Viimeeksi Futsal-Liigassa FC Rauman paitaa kantanut Kuusisto on sittemmin pelannut Ykköstä MuSan ja PTUn paidassa. Porilaisjoukkueiden kadottua valtakunnallisen tason futsalkartalta, oli aika jälleen kypsä siirtymiseen FC Rauman paitaan.

Portugalilainen Fabio Rodrigues saapui Raumalle opiskelujen perässä, ja vakuutti heti ensimmäisestä viikosta alkaen joukkueen osaamisellaan. Rauhallinen ja pallovarma pelaaja on varsinkin puolustussuuntaan erittäin vahva tekijä, ja miehestä riittää varmasti iloa koko kauden.

Näiden lisäksi muutaman muun uuden pelaajan kanssa katsotaan vielä ensi kauden kuvioita tarkemmin. Myös jalkapallokauden päättyminen loka-marraskuun vaihteessa saattaa tuoda muutaman pelaajan lisää rosteriin.


Pelaajalista:

1.     Aleksi Kuusenmäki  MV

99.   Joni Kuusisto            MV

xx    Juha Vanne               MV


2.    Verneri Pietilä

3.    Niklas Myllykangas

4.    Jaakko Valtanen

5.    Hans Kallionpää

6.    Fabio Rodrigues

7.    Mustafa Musov

8.    Jesse Wallenius

9.    Jukka Raivio

10.  Jere Kyrkkö

11.  Kasper Nyholm

14.  Ville Heino

15.  Mikke Litmanen

19.  Niila Asunmaa

20.  Juha Saarikoski

xx  Oskar Nyholm

xx  Aleksi Aalto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti