torstai 15. lokakuuta 2020

Kausi käyntiin lauantaina

Uusi kausi Futsal-Ykkösessä pyörähtää käyntiin lauantaina Kauppiksella. Vieraaksi Raumalle saapuu edellisellä kaudella Ykköseen noussut Alastaron Urheilijat.

Melkein kahdeksan kuukauden tauon jälkeen odotus on jälleen ohi. Viime kauden keskeyttänyt korona on jälleen nostanut päätään, mutta toistaiseksi kausi päästään ainakin aloittamaan, mutta uusien rajoitusten kanssa. 

FC Rauma on saanut alle ehjän ja hyvän harjoituskauden, ja tällä hetkellä pelaajia näyttää olevan tarjolla enemmän kuin kokoonpanoon saa ottaa. Harvinaisen positiivinen ongelma siis. Uusien pelaajien ensi-ilta ei ole vielä varmistunut, sillä tätä kirjoittaessa peliluvat pyörivät vielä Palloliiton järjestelmien syövereissä. Vahva kokoonpano saadaan kuitenkin jalkeille oli poissaoloja tai ei.

Vierailija AU pelasi viime kaudella ennakkoluulottomasti, ja napsi varsin hyvän pistepotin. Joukkueen vahvuus oli eittämättä hyökkäyspäässä, ja tämän suhteen tuskin mikään on muuttunut. Nähtäväksi jääkin onko viime kaudesta otettu opiksi, ja myös puolustuspeliin on tällä kertaa panostettu, sillä verkot heiluivat yhtä kovaa myös puolustuspäässä. 

Tervetuloa lauantaina seuraamaan miten uusi kausi pyörähtää käyntiin!

La 17.10 Kauppiksella klo 17.00   FC Rauma - AU (Alastaro)

Lippujen hinnat 2020-21 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
Kausikortit:  30€/20€ 
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

YLEISET OHJEET:

-Tapahtumassa on voimassa maskipakko THL:n ja Palloliiton suositusten toimesta. Toivommekin että saavut paikalle maskin kanssa, mutta näitä on myös rajoitettu määrä tarjolla itse tapahtumassa jos oma on jäänyt kotiin.

-Älä saavu oireilevana tapahtumaan – emme päästä selvästi flunssaoireisia henkilöitä sisään ilman dokumenttia negatiivisesta koronatestistä lähipäiviltä.

-Yski tarvittaessa omaan kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen liinaan ja laita se välittömästi käytön jälkeen roskiin.

-Käytä yleisötiloissa olevia käsidesejä.

Lataa Koronavilkku-sovellus ja noudata järjestyksenvalvonnan, muun henkilökunnan ja näkyvillä olevien infotekstien ohjeita.

KÄYTTÄYTYMINEN SAAPUESSA, POISTUESSA JA LIIKKUMINEN TAPAHTUMASSA:

-Olemme rajanneet kokonaiskatsojamäärän 200 katsojaan turvallisen tapahtuman varmistamiseksi.

-Lipunmyynin jälkeen keräämme jokaiselta saapuvalta nimen ja puhelinnumeron mahdollisen jälkijäljentämisen mahdollistamiseksi.

KÄYTTÄYTYMINEN KATSOMOSSA:

-Yleisökapasiteetti on mitoitettu siten, että yksittäiset katsojat ja seurueet pystyvät pitämään turvavälin muihin katsojiin. Perheen, ystävien yms ”oman porukan” kesken ei tarvitse pitää turvavälejä, mutta muihin kuin oman seurueen jäseniin tulee pitää 1-2 metrin turvaetäisyys.

-Huomioikaa turvavälit paitsi sivusuunnassa, myös ylemmille ja alemmille penkkiriveille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti