perjantai 23. lokakuuta 2020

Lauantaina suuntana Tampere

 Hyvän mutta tuloksellisesti pannukakuksi jääneen avausottelun jälkeen FC Rauma matkaa seuraavaksi kohti Tamperetta. Vastassa lauantai-illan ottelussa on sarjanousija VeHU FS. 

Raumalaiset lähtevät tulevaan otteluun luottavaisin mielin, vaikka kausi alkoikin tappiolla Alastarolle. Vaikka kolme pistettä jäi saamatta, oli ottelussa enemmän hyvää kuin huonoa, ja harjoituksissa menokin on ollut asteen verran kovempaa. Uusista miehistä debyytinkin tekee vihdoin kaksi, kun maalivahti Joni Kuusisto ja Otso Suonpää nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa kentällä. Valitettavasti Fabio Rodriguesin debyytti odotuttaa edelleen itseään, sillä Suomen ja Portugalin liittojen paperityöt ovat kestäneet jo kolme viikkoa.

Tryoutilla harjoituksissa ovat mukana olleet myös espanjalainen Diego Gonzalez, ja Japanin passin omaava Kato Masaki. Heidän tilannettaan seurataan vielä hetken aikaa ennen kuin päätöksiä tehdään, sillä tällä hetkellä pelaajalista on lähes yhtä pitkä kuin Suomen valtionvelka.

Lauantain vastustaja VeHU on raumalaisille tuttu jengi jo vuosien takaa. Tällöin yksi kausi Ykköstä riitti, ja VeHU palasi takaisin Tampereen divareihin hakemaan uutta vauhtia. Viime kaudella nousu liiton sarjoihin jälleen tapahtui, ja tällä kertaa joukkue varmasti haluaakin vakiinnuttaa paikkansa sarjassa. Nimilistan perusteella vaihtuvuus joukkueessa ei ole ollut suurta vuosien saatossa, joten mielenkiintoista onkin nähdä minkälaisia uusia temppuja vuosien varrella on matkaan tarttunut.


La klo. 19.00  Kauppi Sport Centerissä  VeHU FS - FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti