torstai 10. joulukuuta 2015

FC Raumalle tasapelipiste Tampereelta

FC Rauma matkusti lauantaina syysmyrskyn saattelemana Tampereelle, jossa vastassa oli Futsal-Ykkösen kärkikamppailussa Ilves FS Akatemia. Ottelusta muodostui odotusten mukaisesti tarkka ja tasainen vääntö. Pisteet jaettiin numeroin 3-3 (2-1).

Ottelun alussa ei maalipaikoilla juhlittu, vaan peli oli tarkkaa ja tunnustelevaa. Avausmaali syntyi n. 15 minuutin pelin jälkeen. Jere Kyrkön yrityksen Ilves-maalivahti Tuomas Kallioinen onnistui vielä torjumaan, mutta jatkotilanteesta Niila Asunmaa laukoi pallon etuyläkulmaan. Ilves onnistui kuitenkin tasoittamaan vain reilun minuutin kuluttua. Matti Anttonen oli unohtunut täysin vapaaksi takatolpalle ja hän sai putata Lassi Lintulan syötön tyhjään maaliin. Minuutti ennen jakson loppua Ilves siirtyi johtoon. Mikko Ala-Hakuni hyödynsi raumalaisten huolimattoman pelaamisen ja laukoi pallon kärkkärillä alakulmaan.

Ilves karkasi toisella jaksolla kahden maalin johtoon. Juha Saarikoski joutui torjumaan pallon kädellään maaliviivalla. Tuloksena suora punainen kortti ja pallon kuuden metrin pilkulle. Lintula laukoi kutosen varmasti maaliin. Raumalaiset onnistuivat kuitenkin kuittaamaan tämän lähes välittömästi. Jere Kyrkkö sai sijoittaa pallon tyhjään maaliin Ville Heinon loistavasta poikittaissyötöstä. FC Rauman momentum tuotti tulosta muutama minuutti myöhemmin, kun Asunmaa toi raumalaiset tasoihin Jesse Walleniuksen erinomaisesta esityöstä. Enempää maaleja ei nähty ja tuloksena oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu 3-3-tasapeli.

FC Rauman pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna kahdella ottelussa. Lauantaina Raumalle tulee vieraaksi PS Villa ja sunnuntaina raumalaiset matkustavat Lapualle LaPo:n vieraaksi.

Ilves FS Akatemia-FC Rauma 3-3 (2-1)

15:02 0-1 Niila Asunmaa (Jere Kyrkkö)
16:09 1-1 Matti Anttonen (Lassi Lintula)
18:53 2-1 Mikko Ala-Hakuni (Tommi Niskanen)
27:32 3-1 Lassi Lintula 6m rp
28:21 3-2 Jere Kyrkkö (Ville Heino)
31:54 3-3 Niila Asunmaa (Jesse Wallenius)

Varoitus: Matti Anttonen (Ilves)