perjantai 4. joulukuuta 2015

Kärkikamppailujen putki alkaa lauantaina

FC Rauman taso mitataan todenteolla joulukuussa. Lauantaina joukkue kohtaa Ilves FS Akatemian Tampereella, viikon päästä Raumalle saapuu PS Villa, ja tästä viikkoo niin vastassa on jälleen Ilves. Tähän väliin mahtuu vielä yksi rupeama Lapualla, joten joukkue saakin tehdä täyden työn vielä ennen joulutaukoa.

Lauantain ottelussa haetaan ensimmäistä kertaa kunnolla asetelmia kevääseen. Pisteet päävastustajilta ovat ne tärkeimmät, sillä sarjassa on tähän asti pelattu tasaisesti ristiin. Ilves, kuten FC Raumakin, on tunnettu tarkasta puolustuspelistään. Ottelun ehkä tärkeimmäksi käännekohdaksi tulee muodostumaan erikoistilanteet, joita molemmilla joukkueilla löytyy runsain mitoin. Mielenkiintoista on myös nähdä saako Akatemia vahvistuksia Futsal Liigaa tahkoavalta edustusjoukkueeltaan kuten aiemmissa otteluissa.

FC Rauma lähtee matkaan täyden kokoonpanon voimin. Epäselvää on vain muutaman pelaajan terveystilanne, sillä Juuso Aalto on kärsinyt kuumeen kourissa, ja Jarno Majamaa parantelee oletettavasti edelleen nilkkaansa. Mainittakoon myös Jussi Aalto, joka on poissa aivan muista syistä. Hänet voi koko kansa bongata Linnan Juhlista ykköset yllä, mutta ei tästä sen enempää.

Lauantaina Tampereella Pirkkahallissa klo 18.30 Ilves FS Akatemia - FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti