lauantai 27. helmikuuta 2016

FC Rauma saa tänään vieraita Raahesta

Futsal Ykkönen jatkuu jälleen FC Rauman osalta kotiottelulla, kun Kauppikselle saapuu AS Moon Raahesta. Raumalaiset johtivat ensimmäistä ottelua jo turvallisen tuntuisesti 0-4, mutta kotiyleisön kannustus siivitti Moonin hurjaan lentoon, ja joukkue nousi takaa rinnalle. Ottelussa nähtiin myös useampi ulosajo tunteiden kuumettua.

AS Moon on ollut yksi kuluneen kauden kummajaisista, sillä joukkue on useassa kotiottelussa ollut tappiolla suurellakin maalierolla. Tästä huolimatta raahelaiset ovat yleensä jaksaneet uskoa itseensä ja nousseet takaa rinnalle. Joukkue onkin elänyt pitkälti kotiotteluista saamillaan pisteillään, ja vieraissa on ollut vaikeampaa.

FC Rauman sairastelut ovat viimein historiaa, ja jalkeilla on terve nippu pelaajia. Joukkue seilaa tällä hetkellä käsittämättömässä viiden ottelun tappioputkessa, joten nyt olisi aika tarttua viimeiseen oljenkorteen jottei nousukarsinnat karkaisi liian kauas. Tänään riveistä ovat varmuudella poissa kapteeni Hans Kallionpää, ja Ilves FS riveihin takaisin palannut Jarno Majamaa.

Ottelu myös tuttuun tapaan FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta  selostettuna.


La klo 18.00 Kauppiksella FC Rauma - AS Moon (Raahe)

Lippujen hinnat 2015-16 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan mustavihreät voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti