perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pakkovoiton paikka

Futsal Ykköstä on jäljellä enään kaksi kierrosta, ja FC Raumalle tämä tarkoittaa kahta pakkovoittoa jos joukkue mielii liigakarsintoihin. Lauantaina joukkue matkustaa Hyvinkäälle PS Villan vieraaksi, joka on sarjataulukossa pisteen raumalaisia edellä.

Kumpikaan joukkueista ei ole ensimmäistä kertaa historiansa aikana tilanteessa jossa vain voitto kelpaa. Joukkueilta löytyy myös yhteistä historiaa, sillä molemmat taistelivat aikanaan myös noususta Futsal Ykköseen. Tällöin FC Rauma voitti ja nousi suoraan, mutta myös PS Villa sai luopumisten kautta paikan Ykköseen. Joukkueet ovatkin kohdanneet tämän jälkeen useasti niin Ykkösessä kuin Futsal Cupissa, ja molemmilla on ollut kauden mittainen visiitti Futsal-Liigassa. Keskinäiset kamppailut ovatkin aina olleet tasaisia ja viihdyttäviä, eikä tunnekuohujen tuomilta korteiltakaan ole aina vältytty.

FC Rauma kävi edellisenä viikonloppuna pelaamassa kauden surkeimman ottelunsa Turussa, kun KF Kosova vei pisteet lukemin 8-3. PS Villalla oli jo mahdollisuus kuroa etumatkaa taistelussa kolmannesta sijasta, mutta MuSa näytti vieraille kaapin paikan lukemin 5-1, joten taistelu säilyy jännänä aina viimeiselle kierrokselle asti.

Raumalaisten kokoonpanossa tuskin nähdään suuria muutoksia, sillä yksikään pitkäaikaispotilaista ei ole vielä pelikunnossa. Arvoituksena on vielä reitensä Turussa loukanneen Juha Saarikosken pelikunto.

Lauantaina Hyvinkäällä klo 12.00  PS Villa - FC Rauma Futsal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti