tiistai 18. lokakuuta 2016

Kausi alkoi voitolla

FC Rauma sai kauden avauksessa vastaansa tutun kiistakumppanin Futsal-Ykkösestä, kun vastaan asettui helsinkiläinen Zenith. Pisteet jäivät Raumalle lukemin 4-1 (0-0).

Ottelun alku oli melko tunnustelevaa peliä. Raumalaiset hallitsivat hieman kenttätapahtumia, mutta maalia ei saatu aikaiseksi hyvistäkään paikoista. Viimeiset syötöt ja haltuunotot olivat pääasiassa huolimattomia ja laukaukset suuntautuivat enimmäkseen Kauppiksen päätyseinään. Jakson edetessä peli tasaantui ja myös Zenithillä oli omat paikkansa. Zenith sai paikkansa lähinnä erikoistilanteista, mutta raumalaisten puolustus piti. Näin ollen tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toista jaksoa oltiin pelattu hieman vajaat neljä minuuttia, kun FC Rauma onnistui vihdoin maalinteossa. Jere Kyrkkö niputti pari Zenithin miestä laidalla ja pääsi laidalta vapaaksi. Hänen laukauksensa Zenithin maalivahti Lars Kåhre vielä pystyi torjumaan, mutta Niila Asunmaa laittoi takatolpalta karat sisään. Muutamaa minuuttia Asunmaa osui jälleen. Tällä kertaa maalivahti Juho-Matti Pösö hieno avaus tavoitti Asunmaan, joka viimeisteli varmasti takakulmaan. Paria minuuttia myöhemmin oli Kyrkön vuoro onnistua. Hänelle annettiin sivurajan jälkeen paljon tilaa, ja laukaus painui Zenith-maalin takakulmaan. Hetki tästä, ja myös Zenith sai kuparisensa rikki Tommi Härkösen upealla laukauksella. Lopussa Zenith haki kavennusta lentävällä maalivahdilla, mutta lopulta Niila Asunmaa päätti Zenithin pyristelyt viimeistelemällä päivän kolmannellaan loppunumerot tyhjään maaliin.

FC Rauma jatkaa viikonloppuna pelejään jälleen kotiyleisön edessä. Vastaan tulee tällä kertaa TPK Turusta. Ottelu la 22.10. klo 14 Kauppiksella.

FC Rauma-Zenith 4-1 (0-0)

23:48 1-0 Niila Asunmaa (Jere Kyrkkö)
26:32 2-0 Asunmaa (Juho-Matti Pösö)
28:35 3-0 Kyrkkö (Jesse Wallenius)
29:53 3-1 Tommi Härkönen (Henri Karhatsu)
38:37 4-1 Asunmaa (Pösö)