perjantai 14. lokakuuta 2016

Kausi starttaa lauantaina. Ilmassa tuulahdus vanhaa ja jotain uutta.

FC Rauman kausi Futsal Ykkösessä starttaa vihdoin tulevana lauantaina, kun joukkue saa vieraita Helsingistä. Vastaan kauppiksella astelee vanha kiistakumppani Zenith.

Zenith on Futsal Ykkösen maratontaulukon kiistattomassa kärjessä, sillä joukkue on ehtinyt tahkoamaan samalla sarjatasolla jo 14. kauden ajan. Tämän huomaa myös joukkueen pelaajarungosta, sillä se on yksi keski-iältään vanhimmista joukkueista. Se näkyy kiistatta Zenithin otteissa, joidenka painopiste ei ole niinkään seksikkäässä hyökkäyspelissä, vaan raudanlujassa puolustuksessa. Tämän joukkue osoitti todeksi jälleen viime kaudella päästämällä sarjassa toisiksi vähiten maaleja. Joukkueen riveissä onkin runsaasti raumalaista verta.
Tällä kaudella Zenithin paidassa nähdään FC Rauman entinen pelaaja-valmentaja Sami Laine, futiksen puolella seuraa edustanut Juha Puotiniemi sekä Jesse Kyrkkö.

Raumalaisten valmistautuminen kauteen on ollut aiempia kausia rikkonaisempi. Viimeisimpänä ongelmana oli kahden viikon evakko kauppikselta lukion kirjoitusten vuoksi. Tästä johtuen joukkue ei saanut yhtään lajiharjoitusta tärkeimmillä hetkillä. Kokenut runko takaa kuitenkin sen, että perusasiat pysyvät sentään hanskassa. Zenith onkin raumalaisille heti alkuun hyvä mittari, sillä laadukas nippu ei tule päästämään isäntiä helpolla kentän kummassakaan päässä.

FC Rauman ovet ovat viime kauden jälkeen käyneet normaalia useammin. Ville Heino, Aleksi Kanerva ja Oskar Nyholm löivät toistaiseksi kengät naulaan pelien osalta, ja heitä ei ainakaan alkukaudella nähdä peleissä mukana. Tätä kolmikkoa saatiin paikkaamaan Ukko Rimmi(Leijona Futsal), Mustafa Musov(FC Rauma/2) sekä Jorma Kangas. Uusista pelaajista Rimmi loukkaantui kauden alla harjoitusottelussa MuSaFutsalia vastaan, ja missaa todennäköisesti kaksi ensimmäistä peliä. Musov ja Kangas kuitenkin nähtäneen tositoimissa jo heti kauden avauksessa.

FC Rauma Futsal lähettää taas tuttuun tapaan kaikki kotiottelunsa suorana ja selostettuna. Huomisen ottelun striimiin pääset tätä tekstiä klikkaamalla.

La klo 14.00 Kauppiksella FC Rauma - Zenith (Helsinki)

Lippujen hinnat 2016-17 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

KAUSIKORTTI: 35€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti