keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Kauden ensimmäinen kotipeli avataan Satakunnan derbyn merkeissä

FC Rauman kausi alkoi kolmella vieraspelillä, ja vihdoin kausi potkaistaan myös kotiareenalla käyntiin. Torstaina vieraaksi saapuu paikallisvastustaja PTU naapurikaupunki Porista.

Surullisesti sujuneen pohjoisen vieraskiertueen jälkeen raumalaisten riveissä on toivuttu kolhuista, ja keskitytty puolustuspelin kuntoon laittamiseen. Kahdessa ottelussa 15. maalia omiin on määrä, jota ei FC Rauman peleissä montaa kertaa vuosien saatossa ole nähty. Sarja on kuitenkin ennätyksellisen tasainen, ja jo kahden kierroksen jälkeen ei yksinään joukkue ollut enää matkassa puhtaalla pelillä.

Raumalaisten kokoonpanossa tulee myös olemaan isoja muutoksia. Jussi Rasvan lainasopimus päättyi ja mies palasi jälleen PP-70 riveihin, mutta tulopuolella on myös uusia jalkoja.
 Ensimmäistä kertaa tällä kaudella FC Rauman paidan pukevat päälleen Juuso Aalto sekä Jarno Majamaa. Kahden ottelun tauon jälkeen myös Jaakko Valtanen palaa vahvuuteen, joten ratkaisuvoimaa löytyy tulevaisuudessa jälleen napsun verran enemmän.

Vierasjoukkue PTU ei ole FC Raumalle mitenkään vieras joukkue. Porilaisten vahva target-pelaaminen on jo etukäteen tiedossa, ja varsinkin puolustuspäässä raumalaiset saavat olla hereillä myskihärän mitat omaavan Joonas Meuran kanssa. Nähtäväksi jää joko FC Raumankin paidassa Futsal-Liigassa pelannut maalivahti Joni Kuusisto on palannut loukkaantumisen jälkeen jälleen PTUn maalin suulle.


To 7.11 klo 19.00   FC Rauma  -  PTU (Pori)

Lippujen hinnat 2019-20 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€ / 20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.
- Länsi-Suomen kestotilaajille alennettu hinta korttia näyttämällä.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti