perjantai 22. marraskuuta 2019

Lauantaina pelataan jälleen kauppiksella

FC Rauman kausi alkoi useamman vierasottelun voimin, mutta nyt päästänkin jälleen takaisin kotikentälle ja kotiyleisön eteen. Lauantaina vihreiden menninkäisten vieraaksi saapuu sarjanousija Alastaron Urheilijat.

Ykköseen kuluneeksi kaudeksi noussut AU on aloittanut kautensa ryminällä. Joukkueen otteluissa on maaliverkot heiluneet hurjaan tahtiin molemmissa päissä, josta kertoo maalisuhde 24-27 kuudessa ottelussa. Joukkueen vahvuudet ovatkin selvästi hyökkäyspäässä.
 Alastaron riveissä pelaa myös raumalaiselle jalkapalloyleisölle tuttuja nimiä, kun maalilta löytyy Pallo-Iirojen kanssa juuri sopimuksen tehnyt Henri Saarinen, sekä Pallo-Iiroja ennen edustanut toppari Juho Nurmi.

FC Rauma pääsee lähtemään kotiotteluunsa paremmista asetelmista kuin viikko sitten Vaasan vierasreissulle. Sairastupa on tyhjentynyt ja muutamaa loukkaantunutta lukuunottamatta jalkeilla on jälleen laaja rinki jota käyttää. Aiemmilla kausilla hyvin toiminut puolustuspeli on alkukaudesta ollut hieman levällään, ja tämä onkin ollut joukkueen harjoituksissa viime aikojen yksi painopisteistä. 


La klo 14.00  FC Rauma  -   AU (Alastaro)

Lippujen hinnat 2019-20 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€ / 20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.
- Länsi-Suomen kestotilaajille alennettu hinta korttia näyttämällä.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti