perjantai 7. helmikuuta 2014

Putoamista vastaan taistelevat FC Rauma ja TPK ottavat yhteen sunnuntaina

Jos on FC Rauman kausi ollut vaikea, niin sitä se on ollut myös sunnuntaina Raumalle saapuvalle TPK:lle. Joukkue lähti vahvistuneena ja isoin odotuksin kauteen mitalit mielessä. Toisin kuitenkin kävi, ja turkulaiset ovat miehittäneet sarjataulukon häntäpäätä yhdessä FC Rauman kanssa. Joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti jo harjoituskaudella. Tällöin FC Rauma selviytyi molemmista otteluista voittajana, mutta ensimmäisen sarjapelin koittaessa TPK korjasi pisteet kotiin lukemin 7-4 (1-2).

 Pelissä onkin tällä kertaa harvinaisen paljon panosta varsinkin FC Rauman kannalta. Voitolla raumalaiset iskevät TPKn kantaan ja nousevat kolmen pisteen päähän. Tappio taas tietäisi eron suoran putoajan ja karsijan paikan välillä kasvavan yhdeksään pisteeseen, joten vain voitto kelpaa FC Raumalle jos se mielii myös ensi kaudella pelata Futsal-liigaa.

 FC Rauma sai ikäviä uutisia kuluneella viikolla, kun polvensa Riemu ottelussa loukannut Juha Saarikoski sai magneettikuviensa tulokset. Polvivamma päätti Juhan kauden ennen aikojaan, joten hänet nähdään tositoimissa vasta ensi kaudella jos kuntoutus sujuu hyvin. Muita poissaolijoita ei punaisen vuoksi huilaavaan Jesse Walleniuksen lisäksi pitäisi olla. Ainoastaan Niila Asunmaan pelikunto on sitkeän flunssan takia arvoitus. Asunmaa kävikin alkuviikosta mediatiimin haastateltavana kertomassa mietteitään tulevasta kamppailusta.
 

Ottelu lähetetään taas tuttuun tapaan suorana selostuksen kera FC Rauman youtube-kanavalla osoitteessa Youtube.com/fcraumafutsal

Sunnuntaina 9.2 klo 14.00 Rauman kauppaoppilaitoksella  FC Rauma - TPK (Turku)

Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti