perjantai 23. lokakuuta 2015

Kahden kotipelin viikonloppu

FC Rauman tiivis tahti jatkuu edelleen. Viikonloppuna joukkue saa kauppikselle kahteen otteen vieraita, kun JoSePa(Joutsa) sekä SC Riverball(Joensuu) saapuvat mittaamaan raumalaisten tason.

Lauantaina kauppikselle saapuva JoSePa on FC Raumalle täysin uusi tuttavuus. Kakkosesta noussut joukkue on osoittanut jo pärjäävänsä Ykkösen tasolla, joten minkäänlaiseen aliarviointiin ei ole varaa. FC Rauma lähteekiin otteluun Kosova ottelusta tutulla sapluunalla, mutta tällä kertaa pelaajat muistavat ottelun myös kestävän 40. minuuttia, eikä selkä notkahda missään vaiheessa.

Sunnuntaina Joensuusta tuleva Riverball on tuttu jo viime kaudelta. FC Rauma voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset, mutta helpolla eivät pisteet silloinkaan irronneet. Vierailijoilla on riveissään viime kauden maalikuningas Sammy Pylkki, joka on jo tällä kaudella ehtinyt heilutella verkkoja.

Molemmissa otteluissa onkin luvassa vauhdikasta menoa ja runsaasti maaleja. FC Rauma esittelee myös lauantaina uuden pelaajan, kun ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkuen pelipaidan pukee päälleen Jussi Aalto.

La 24.10 Kauppiksella klo 14.00 FC Rauma - JoSePa (Joutsa)

Ottelun striimiin pääset tästä

Su 25.10 Kauppiksella klo 14.00 FC Rauma - SC Riverball (Joensuu)

Ottelun striimiin pääset tästä

Lippujen hinnat 2015-16 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan sekä Futsal Cupin peleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti