keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kauden ensimmäinen Satakunnan derby pelataan Porissa

FC Rauma matkustaa tänään Porin Urheilutalolle. Siellä klo 19.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu tuttu kilpakumppani MuSaFutsal.

Satakunnan derbyt ovat viime vuosina noudattaneet tuttua kaavaa. FC Rauma ei ole toistaiseksi historiansa aikana hävinnyt liiton sarjoissa yhdellekkään porilaiselle joukkueelle virallisissa otteluissa. Kauden alla pelatut kaksi harjoitusotteluakin päättyivät raumalaisten voittoon, joten valtikka on pysynyt tukevasti Raumalla.

Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat kuitenkin tästä huolimatta olleet erittäin tiukkoja. Peleissä on harvemmin mässäilty maaleilla, ja tunnettakin on löytynyt tuttuun tapaan kuten aina Rauma-Pori väännöissä kuuluukin. Molemmilla on edessä täysi iltapuhde jotta ottelusta jäisi käteen kolme pistettä.

MuSaFutsalin alkukausi on sujunut mollivoittoisesti, sillä neljästä ottelusta joukkueella on tilillään vain yksi voitto. Joukkue koki kovia jo kauden ensimmäisessä ottelussa, sillä FC Raumaakin Liigassa edustanut pelaaja-valmentaja Juha Helander sai tällin päähänsä. Pelikentille ei vielä ole asiaa, mutta nähtäväksi jääkin löytyykö "Hellu" jo penkin takana käskyttämässä suojattejaan vanhaa joukkuettaan vastaan.

FC Rauma lähtee reissuun laajalla kokoonpanolla. Yhden kierroksen tauon jälkeen paluun pikkumustiin tekevät Jarno Majamaa ja Jussi Aalto tuovat lisää ratkaisuvoimaa hyökkäyspeliin. Maalinteko olikin raumalaisten suurimpana ongelmana kuluneena viikonloppuna, sillä molemmissa otteluissa olisi ollut mahdollisuudet vaikka kaksinumeroisiin lukuihin.

Tänään Porin urheilutalolla klo 19.30  MuSaFutsal - FC Rauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti