perjantai 9. marraskuuta 2018

Isänpäivän viikonloppuna kaksi kotiottelua

FC Rauman kotiotteluiden putki ei ota loppuakseen. Tällä kertaa vieraat saapuvat pohjoisesta, kun lauantaina kauppikselle astelee Tornion Palloveikot, ja sunnuntaina AS Moon Raahesta.

Raumalaiset saivat vahvistusta juuri ottelun alla, kun Jarno Majamaa ja Samy Naili liittyivät vihreiden menninkäisten rosteriin. Molemmille onkin heti käyttöä, sillä flunssa-aalto ja pienet loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet otteluihin valmistautumista. Jalkeilla on kuitenkin joukkue, jolle mikään muu kuin 6. pistettä viikonlopusta olisi pettymys.

Lauantaina kauppiksella saapuva ToPV on FC Raumalle uusi tuttavuus. Sarjanousija sai heti alkukaudesta huomata, ettei Ykkösessä riitä enään pelkkä osallistuminen pisteiden saamiseen. Joukkue on kuitenkin pelannut tasaisia otteluita, ja tämä kulminoitui viime viikonloppuna kauden ensimmäiseen kolmen pisteen voittoon AS Moonista. Helppo iltapuhde ei siis ole lauantaina luvassa mikäli vieraat jaksavat puolustaa kurinalaisesti.

Sunnuntain isänpäivän spesiaaliin vieraaksi saapuu jo vanha tuttu AS Moon. Jo muutaman vuoden toiminnassaan vakain askelin eteenpäin menneet raahelaiset nostettiin ennen kautta jopa yhdeksi nousijasuosikiksi. Kausi alkoikin vahvasti kun Liikunnan Riemu kaatui kotona, mutta viime otteluissa Ykkösen raadollisuus löi vasten kasvoja, kun Kaustisilta mukaan tarttui vain piste, ja kotona ToPV heilutti verkkoja niin että korvissa soi. Viime kauden Ykkösen pistepörssin voittaja Marko "mehu" Keinänen odottaa vielä maalitilinsä avaamista, ja onkin yksi merkattu mies raumalaisten papereissa.

Molemmat ottelut striimataan taas tuttuun tapaan FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalla, jonne pääset tämän linkin kautta.

La klo 17.00  FC Rauma - ToPV (Tornio)

Su klo 13.00  FC Rauma - AS Moon (Raahe)

Lippujen hinnat 2018-19 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti