perjantai 16. marraskuuta 2018

Vieraita Joensuusta

FC Rauman viiden kotiottelun putki tulee vihdoinkin lauantaina päätökseen. Tällöin kauppikselle isäntien kuntoa saapuu testaamaan SC Riverball Joensuusta.

Riverball on raumalaisille jo entuudestaan tuttu joukkue. Joukkue nousi vihdoin muutaman vuoden korpivaelluksen jälkeen takaisin Futsal Ykköseen kuluvaksi kaudeksi. Riverball ei ole tässä välissä pelaajistoltaan hirveästi muuttunut, ja varsinkin maalipyssy Sammy Pylkki on takuuvarmasti merkitty mies raumalaisten kirjoissa.

FC Rauma lähtee otteluun hyvistä asetelmista. Tällä hetkellä joukkueen sijoitus löytyy sarjan kärkipäästä yhdessä Porilaisen PTUn kanssa. Molemmilla on kuudesta ottelusta kasassa neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkue seilaakin tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, ja tälle haetaan lauantaina jatkoa. Kokoonpanossa nähdään jälleen hieman muutoksia, sillä Kasper Nyholm kärsii pelikielto, ja viime viikonloppuna debyyttinsä futsalkentillä tehnyt Samy Naili on poissa työkiireiden takia. Onneksi rosterista löytyy laatua sekä leveyttä tällä hetkellä, joten taso ei poissaoloista huolimatta tipu.

Ottelu näkyy taas tuttuun tapaan suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalla, johon pääset tämän linkin kautta.


La 17.11 klo 13.00  FC Rauma - Riverball (Joensuu)

Lippujen hinnat 2018-19 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.                                              

- Länsi-Suomen kestotilaajille alennettu hinta korttia näyttämällä.
Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti