perjantai 30. marraskuuta 2018

Paluu kauppikselle

FC Rauma palaa jälleen viikon tauon jälkeen kotoisalle kauppiksen matolle. Edellisenä viikonloppuna joukkue koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun TPK nöyryytti löysästi pelanneita raumalaisia. Tästä sisuuntuneena joukkue lähteekin lauantain otteluun jälleen uudella sykkeellä. Vastaansa se saa sarjanousija EBK:n, joka onkin raumalaisille aivan uusi tuttavuus futsalin saralla.

EBK aloitti kautensa nousijoille tyypillisesti, eikä voittoja meinannut tulla. Viime aikoina nuori ja taitava joukkue on kuitenkin osoittanut heräämisen merkkejä, ja sarjasijoitus löytyy keskikastista neljän voiton ja neljän tappion myötä. Varsinkin 12+1 tehot tehnyt Antti Korhonen on varmasti merkitty mies raumalaisten papereissa.

FC Rauma on kärsinyt läpi viikon flunssa-aallon kourissa. Lisävaivaa valmennukselle toi myös Juha Saarikosken loukkaantuminen valmistavissa harjoituksissa. Varmuudella sivussa ovat myös Jarno Majamaa, Ukko Rimmi sekä Niila Asunmaa. Muiden pelikunto selviää vasta pelipäivän aamuna, mutta vaihtuvuus edelliseen otteluun tulee ainakin olemaan suurta.

Ottelua ei tällä kertaa valitettavasti lähetetä suorana mediatiimin juhlakiireiden takia, mutta ottelusta ilmestyy suurella todennäköisyydellä myöhemmin maalikooste ja koko ottelun tallenne.


La klo 13.00 kauppiksella  FC Rauma  -  EBK FS (Espoo)

Lippujen hinnat 2018-19 (Huom! Vain käteisellä!)
YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.                                              

- Länsi-Suomen kestotilaajille alennettu hinta korttia näyttämällä.
Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti