perjantai 2. marraskuuta 2018

Kotipelien putki saa jatkoa

FC Rauman syyskierros jatkuu edelleen kotipelien merkeissä. Tällä kertaa kauppiksella isäntien virettä saapuu testaamaan vanha tuttu Sääksjärven Loiske.

Vierailija Loiskeen kausi ei ole alkanut onnellisten tähtien alla. Neljän kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa yksi voitto ja kolme tappiota. Viime viikolla Loiske vieraili Porissa, mutta lunta tuli tupaan kunnolla, sillä tappion lisäksi joukkueen pitkäaikainen kapteeni ja johtohahmo Markus Sairiala lensi suoralla punaisella suihkuun. Tämän myötä Sairialaa ei nähdä kokoonpanossa myöskään Raumalla. Loiske aloitti myös viime kauden ailahtelevasti, ja pitkään näyttikin että hissi vie kerrosta alaspäin, mutta niin vain jostain löytyi yksi ylimääräinen vaihde ja sarjapaikka säilyi.
Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet suht tapahtumarikkaita, joten todennäköisesti sama tahti jatkuu myös lauantaina.

FC Rauma jatkaa kolmen pelin jälkeen edelleen tappioitta sarjassa. Valitettavasti hyökkäyspäässä ruuti on ollut märkää, ja hyvistäkään paikoista palloa ei ole maaliin saatu. Tämän myötä kahdesta viime ottelusta on tarttunut mukaan vain kaksi pistettä kahden tasapelin myötä. Raumalaisten kokoonpano on muuttunut pelistä toiseen, ja tälläkin kertaa molemmissa kentissä pelaajat vaihtuvat. Varmoja poissaolijoita ovat ainakin kapteeni Niila Asunmaa sekä viime ottelussa debyytissään maalinteossa onnistunut Juuso Aalto.

Ottelu myös tuttuun tapaan suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta johon pääset tämän linkin kautta.


La klo 13.00 Kauppiksella   FC Rauma -  Loiske



Lippujen hinnat 2018-19 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti