torstai 23. tammikuuta 2014

FC Rauma kohtaa seuraavaksi arkkivihollisensa Riemun lauantaina

Vihreävalkoisten seuraava vieras saapuu Jyväskylästä. Viime vuosina tutuksi tullut Riemu saapuu jälleen piinaamaan kotijoukkuetta. Joukkueiden aikaisemmat ottelut niin Ykkösessä kuin Liigassa ovat olleet hyvää hyvää ja tasaista viihdettä aina ottelun loppuhetkille saakka, ja ehkä tästäkin syystä joukkueiden välille on syntynyt eräänlainen viha-rakkaussuhde.

Molemmat nousijajoukkueet ovat aloittaneet kauden ennakko-odotuksia erilaisemmin. FC Rauman piti olla se kumpi taistelee korkeammista sarjasijoituksista debyyttikaudellaan, mutta Riemu ei ole kuvia kumarrellut ja se aloittikin kautensa vahvasti. Viime aikoina jyväskyläläisten kone on kuitenkin yskähdellyt, ja joukkue onkin orastavassa tappioputkessa. FC Rauma taasen on kontannut läpi kauden, ja hyviäkin otteita on seurannut tappio, sillä joukkueen kasetti ei ole kestänyt kertaakaan koko ottelua. Yleensä näiden muutamien mustien minuuttien aikana vastustaja on iskenyt tarvittavat maalit voittaakseen ottelun, ja hyvästä loppukiristä huolimatta vihreävalkoisten verkko on vielä lopussa heilunut reikäpaidan ollessa käytössä, josta onkin kiittäminen tämän hetken surkeaa maalisuhdetta.

Lauantaina nähdään taatusti jälleen vauhdikas ottelu ja runsaasti maaleja, kuten aikaisemmissakin kohtaamisissa. Kello tikittää tällä hetkellä uhkaavasti FC Rauman kannalta, ja suoran putoajan paikalta on matkaa karsintoihin 6pistettä, ja jäljellä on 9 ottelua, joten vain voitto kelpaa raumalaisille. Helpotusta FC Raumalle tuo myös pelikieltonsa vihdoin kärsineen Jere Kyrkön paluu kokoonpanoon. Mediatiimi pyysikin Kyrkön mielipidettä tulevasta ottelusta, ja tuttuun tapaan suu kävi.

-Ei toi helppoa ollut vierestä katsoa paria viime matsia sivusta. Tällä hetkellä on sellanen lataus päällä että Riemu kaatuisi vaikka yksin. Täytyy toivoa että lauantaina saa fokuksen siirrettyä peliin eikä toi lataus mene yli. Ollaan kolmesti hävitty tiukka matsi Riemulle, ja ite oon aina onnistunu verkkoja heiluttamaan. Toinen näistä putkista saa kyllä luvan katketa lauantaina, paalutti Kyrkkö.

Lisää ennakointia löydät myös FC Rauman youtube-kanavalta, kun Pekka Walleniuksen haastateltavana oli tällä kertaa Hans Kallionpaa. Hasan kommentit löydät täältä: Otteluennakko: Hans Kallionpää

Ottelu tulee taas tuttuun tapaan suorana klo 14.00 alkaen selostuksen kera. Linkki: 25.1.2014 klo 14.00 FC Rauma - Riemu

Rauman Kauppaoppilaitoksella lauantaina klo 14.00 FC Rauma - Riemu

Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti