lauantai 25. tammikuuta 2014

FC Raumalla ei ollut tänään syytä riemuun

Vierasjoukkue Riemu vei tiukan ottelun jälkeen kolme pistettä lukemin 2-5 (0-1). Näin ollen FC Rauman apina pysyy edelleen selässä ja Riemu on joukkueelle toistaiseksi voittamaton.

Ottelu alkoi tasaisesti ja molemmat saivat omat paikkansa. Paras paikka syntyi kun FC Rauman Juho Torkkeli karkasi läpiajoon, mutta viimeistely ontui pahasti, ja Riemun maalilla hyvän ottelun pelannut Sami Myllymäki otti helpon kopin. Tästä ei kauaa mennyt kun kotijoukkueen päässä sitten tapahtui. Laidalta noussut Garry Lewis pelasi hetken flipperiä maalivahti Ari Bohmin kanssa laidalla. Lopuksi pallo päätyi ilmassa useamman pompun kautta Riemun Aapo Autiolle, ja tämä vei vieraat 0-1 johtoon. Näissä numeroissa lähdettiin myös tauolle.

FC Rauma tuli toiselle jaksolle uudella energialla, ja se ottikin ottelun hallintaansa Riemun keskittyessä lähinnä vastahyökkäyksiin. Hyvistäkään maalipaikoista palloa ei kuitenkaan saatu sisälle, sillä vedot olivat luokattomia tai vieraiden maalivahti koppasi pallot kylmästi syliinsä. Ajassa 26.27 Riemu antoikin sitten oppitunnin viimeistelystä. Joukkue iski kaksi maalia 20sekuntiin FC Rauman oman pään virheistä, ja muutamaa minuuttia myöhemmin peli oli jo 0-4. Kotijoukkueen Jere Kyrkkö toi vihreävalkoiset vielä näennäisesti mukaan peliin kaventamalla 1-4 lukemiin pelikellon näyttäessä 35.09. Tämän jälkeen FC alkoikin pyörittää pakkopeliään reikäpaidalla, mutta kuten läpi ottelun, maalinteon vaikeus koitui jälleen kohtaloksi. Riemun Mika Sarkkinen sijoitti pallon tyhjiin ja lukemiksi 1-5 kun aikaa oli enää muutama minuutti. Niila Asunmaa toi hiukan lohtua kotijoukkueelle kaventamalla ottelun vielä 2-5 lukemiin hiukan ennen loppua. Näihin numeroihin ottelu myös päättyi, ja FC Rauman tilanne alkaa hiljalleen käymään tukalammaksi.

Ensi viikolla vihreävalkoiset matkaavat sarjakärjessä majailevan Sievi Futsalin vieraaksi.

FC Rauma - Riemu  2-5 (0-1)

13:27 0-1 Aapo Autio (Garry Lewis)
26:27 0-2 Pauli Pylvänäinen (Janne Törmänen)
26:48 0-3 Pauli Pylvänäinen
31:51 0-4 Janne Törmänen (Mika Sarkkinen)
35:09 1-4 Jere Kyrkkö (Jesse Wallenius)
38:17 1-5 Mika Sarkkinen
39:43 2-5 Niila Asunmaa (Ville Heino)