perjantai 10. tammikuuta 2014

Uudella voimalla kohti uutta vuotta

Heti vuodenvaihteen jälkeen sorvin ääreen palannut FC Rauma saa toisen kierroksen ensimmäiseksi vastustajakseen Mad Maxin Valkeakoskelta. Kauden avausottelussa jatkoajan jälkeen voittoon yltänyt Mad Max onkin yksi raumalaisten päävastustajista, joten kaikki muu kuin kolme pistettä ottelusta olisi pettymys.

Kipeästi voittoja kaipaavan FC Rauman pelaaja-valmentaja Niila Asunmaa onkin saanut miettiä päänsä puhki tulevan ottelujen kokoonpanon vuoksi. Poissa ovat varmuudella ainakin pelikieltoa kärsivä Jere Kyrkkö, Italiassa lomailevat Hans Kallionpää ja Juha Saarikoski, pitkäaikaispotilas Niko Valtonen sekä Juha Helander jonka pelaaminen selviää vastaa ottelupäivänä jos polvi kestää. Onneksi paikkaajia löytyy kuitenkin sen verran että penkki täyttyy, mutta toimivan kokoonpanon kokoaminen onkin haastavampi homma. Kaikki kaikessa jalkeille saadaan kuitenkin nippu jolla pisteistä pystytään taistelemaan loppuvihellykseen asti.

Ottelu lähetetään jälleen suorana FC Rauman youtube-kanavan kautta FC Rauma - Mad Max . Tällä kertaa mukana myös selostus ja kommentaattori, kun raumalainen monitoimimies ja radioääni Pekka Wallenius lupautui selostajaksi, ja joku sivussa olevista pelaajista saapuu kommentaattoriksi.

Lauantaina 11.1 klo 14.00 Rauman Kauppaoppilaitoksella  FC Rauma - Mad Max (Valkeakoski)

Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti