torstai 23. tammikuuta 2014

Kylmäkoskelta tuliaisina vain bussillinen kiukkuisia pelaajia

FC Rauma jäi jälleen kerran ilman pisteitä. Tällä kertaa kotijoukkue KylVe kuittasi täydet kolme pistettä tasaisen ottelun jälkeen lukemin 5-2 (3-1).

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun rauhallisesti liikkeellä. Silmittömän prässäämisen sijaan kumpikin keskittyi iskemään lähinnä pallonmenetyksien jälkeen nopeasti vastaan. Kotijoukkueen maalissa hyviä otteita läpi ottelun esittänyt Juho Laine piti kotijoukkueen hyvin mukana pelissä, mutta ajassa 14:41 syntyneelle maalille hänkään ei voinut mitään. Aleksi Kanervan antamaan sivurajakuvion päätteeksi Kasper Nyholm siirsi pallon kylmästi ohi Laineen, vieden FC Rauman johtoon. Tätä iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt. Johtomaali sai vierailijat täysin sekaisin. Minuutti tästä ja palloa kaivettiin ensimmäisen kerran FC Rauman maalista. Musta 5minuuttinen sai heti 11sekunnin kuluttua jatkoa, kun Laineen nopea maaliheitto löysi Juha Vedenpään pään, ja ottelu kääntyi yhtäkkiä kotijoukkueen johdoksi. Tästä salama-maalista FC Rauma ei enää ensimmäisellä jaksolla toipunut, ja KylVe lisäsi johtoaan vielä juuri ennen summeria löysästi maalin edustalla puolustaneen FCR pelaajan estelyistä huolimatta. Näin tauolle siirryttiin 3-1 lukemissa.

Toinen jakso alkoi varovaisesti kuten ensimmäinenkin. Molemmat iskivät vastahyökkäyksillä, ja jälleen näytti ettei lisämaaleja enää nähtäisi. Ajassa 33:39 FC Rauma kuitenkin kavensi ottelun tilanteeseen 3-2. Niila Asunmaan vaparista pallo jäi pyörimään maalille, josta Oskar Nyholm nosti pallon maalin kattoon. FC Rauman prässi näytti saaneen kotijoukkueeseen jo pienen paniikin, mutta hyvätkin paikat kuivuivat Juho Laineen hyviin torjuntoihin. Vihreävalkoiset ottivat jo hyvissä ajoin reikäpaidan käyttöön, ja tämä olikin melkein heti tuottaa tulosta. Jesse Wallenius löysi kahdesti takatolpalle unohtuneen Aleksi Kanervan, mutta tällä kertaa Kanervan molemmat yritykset painuivat käsittämättömästi ohi maalin. Kuten usein aiemminkin tällä kaudella on todettu jos et tee maalia, niin kaveri kyllä sen tekee piti jälleen paikkansa. Kotijoukkueen neljännestä maalista vastasi maalivahti Juho Laine, joka summasi käsittämättömät 1+1 tehot ja kasan loistavia torjuntoja. Tämä katkaisi vieraiden selkärangan, ja ottelun loppu oli vain muodollisuus joka pelattiin alta pois. Kuitenkin kotijoukkue pääsi vielä kaunistelemaan lukemia 5-2 vielä hiukan ennen summeria. Näin FC Raumalle jäi hyvästä taistelusta huolimatta tyhjä arpa käteen.

KylVe - FC Rauma 5-2 (3-1)

14:41 0-1 Kasper Nyholm (Aleksi Kanerva)
15:46 1-1 Kim Lingman (Erkka Halminen)
15:59 2-1 Juha Vedenpää (Juho Laine)
19:40 3-1 Jussi Nyström (Jukka-Pekka Jyrämö)
33:39 3-2 Oskar Nyholm (Niila Asunmaa)
39:10 4-2 Juho Laine
39:44 5-2 Juha Vedenpää (Jukka-Pekka Jyrämö)