lauantai 11. lokakuuta 2014

FC Rauman visiitti Futsal-liigassa jäi vuoden mittaiseksi. Huomenna joukkue aloittaa uuden tulemisensa Lapualla

FC Rauman via dolorosa futsal-liigassa on enää muisto vain. Huomenna alkavaan Futsal Ykkösen kauteensa joukkue lähtee sisuuntuneena ja vähin muutoksin. Viime kauden joukkueesta poissa ovat ainoastaan Pori Futsalin paitaan vaihtaneet Juha Helander sekä Joni Kuusisto. Muilta osin vihreävalkoisten runko on pysynyt samana kuin useampana edellisenä kautena. Muutamia uusia pelaajia on liittynyt joukkueen vahvuuteen kakkosjoukkueesta sekä joukkueen ulkopuolelta. Heidän aikansa estradilla ei ala kuitenkaan ihan vielä.

Ensimmäisessä ottelussaan vastaan asettuva Lapo-90 on tuttu vastustaja FC Raumalle jo edelliseltä visiitiltä Ykkösessä. Tällöin raumalaiset poistuivat kahdesti kentältä voittajina, mutta helpolla ei silloinkaan päästy. Lapuan ylpeys on tiiviisti puolustava joukkue, joka iskee vastaan nopeasti paikan tullen. Varsinkin vastaiskut olivat karvasta kalkkia raumalaisille viime kaudella, joten malttia pitää riittää turhien virheiden välttämiseksi.

FC Rauma lähteekin Lapualle hyvillä mielin, sillä otteet harjoituksissa paranivat viikko toisensa jälkeen. Uusi pelitapa jota saatiin rauhassa jo viime kauden lopulla ajaa sisään ei aivan vielä ole hallussa, tuottanee harmaita hiuksia pelaaja-valmentaja Niila Asunmaalle varsinkin alkukaudesta. Joukkueen taitotason sekä kokemuksen pitäisi kuitenkin riittää paikkaamaan mahdolliset pelitavalliset ongelmat.

Raumalla puhalsivat myös muutoksen tuulet kun uusi kapteenisto valittiin. Tästä lähtien kapteenin virkaa toimittaa Hans Kallionpää. Varakapteenina toimivat Kasper Nyholm ja Jukka Raivoa. Mediatiimi tavoittikin Kallionpään kesken aamulenkin, ja energinen "Hasa" valotti hieman fiiliksiään näin kauden alla.

- Juuri tuli tässä 20km lenkki vedettyä kun ei millään malttaisi odottaa huomista! Vaikka ikää on jo mittarissa jonkun verran, niin olo on kuin 15-vuotiaana ensi treffeillä. Sen verran paljon tätä kautta on odottanut. Varsinkin valinta kapteeniksi tuntui hienolta kunnianosoitukselta muulta jengiltä, sillä ollaan aika kauan pelattu jo yhdessä. Tämäkin tuo vähän lisää virtaa omaan päivittäiseen tekemiseen.
Ollaan todennäköisesti kaikkien silmissä ennakkosuosikkeja tällä kaudella kun liigasta tultiin alas, joten kyllä meidän pitää näyttääkin omalla tekemisellä että sinne kuuluttiin ja sinne takas halutaan. Uskon tähän meidän jengiin ja luotan että kaikki hoitavat roolinsa kunnolla. Sen pitäisi riittää aika pitkälle.


FC Rauman virallinen tavoite on sijat 1-3 tulevalla kaudella. Keväällä nähdään riittivätkö rahkeet ja toteutuiko tavoite. Siihen asti mennään peli kerrallaan eteenpäin!


Sunnuntaina 12.10 Klo 16.00   Lapo-90 - FC Rauma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti